keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Ugly Girl

Tämän nimi vaan kerran tupsahti mieleeni, tyylillä "And this is called Ugly Girl...". Mikäpä muukaan siitä olisi tullut?

Nimi: Ugly Girl
Ikä: Aikuinen. Muovailtu ensimmäisten joukossa syksyllä 2014.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo hairless.
Väri: Määrityskelvoton, mitä genetiikkaan tulee, mutta konkreettisesti se on vaaleanpunainen punaisilla silmillä. Punaisuuden seassa on vähän neonoranssia.
Muuta: Pidän tästä rotasta, vaikken pidäkään vaaleanpunaisesta. Ihonvärinen vaaleanpunainen, pigmentitön, sen sijaan ei yleensä ole miusta kamalan näköinen. En ajatellut mitään tälläistä kun Ugly Girlin muovasin, se oli nääs ensimmäinen rupirotta jonka olen tehnyt (ei niitä vieläkään montaa ole) ja yksi rumimmista koskaan. Neonoranssi helmimassanpala sotkettuna silkkimassaan teki jännyyksiä ja tykästyin tämän sairaaseen ulkonäköön ja kuhmuraiseen ihoon. Neonsävyjä voi nähdä rotasta kyllä, kun huolella katsoo. Korvat ovat vähän oudot, repaleiset ja silmät ovat eri kokoiset, koko rotta on tuollainen ruma pattinaama. Osa pahkuroista on auki ja rotassa on naarmuja ja ties mitä reikiä mistä pääsee vuotamaan kudosnesteitä. 

Ugly Girl kuuluu Punaraudan laumaan nimeltä Herd of Madness, vaikkei tämän mielenterveys varmaan kovin pahatasoista olekaan verrattuna joihinkin. Vaikuttaa vähän hitaasti toimivalta otukselta. Ihan yhtä pahvi on sen paras seuralainen, Simppa, myöskin rupirotta mutta vain uros.





Köyhästi varustettu terra.






"Elä kuvaa, plz..."





























Semmonen rumuus se on... Simppa onkin jo julkaistu aiemmin, joten sitä ei tarvitse odotella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.