lauantai 30. huhtikuuta 2016

Rääpäle

Tässä tulee nyt toinen Deboiren pojista. Kuvat ja jutut eivät ehkä ole kauneimmasta päästä... Mistä tiedän ihmisten sietotason?

Nimi: Mignon de Deboire "Rääpäle"
Ikä: Poikanen. Teknisesti tehty 2015?
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, karvaton (hairless).
Väri: Punaiset silmät ja näemmä pigmentitön iho. Tarkemmat värinmääritykset mahdottomia.
Muuta: Voi sitä hupihetkeä, kun päätin että nyt muovaan Kasvainkimmalle (Deboire) ne penskat. Niitä tuli kaksi, koska poikasia on hiton vaikea muovata, ja tietysti tämä on niistä toinen. Määrä on ihan OK koska Deboire on saanut kuitenkin liian monta poikuetta elämänsä aikana eikä ole ollut koskaan kovin terve. Sekä emolla että pojilla on silmänympäryksissä Derwent Inktense -kynillä ja kiiltävällä lakalla tehtyä porfyriiniä (rottien kyynelneste ja räkä on punaista, ja sen eritys on runsasta kun ne ovat sairaita tai stressaantuneita).

Rääpäleestä tuli vähän tavallisempi kuin veljestään Ruostosta, enkä näe tälle niin voimakasta persoonallisuuttakaan. Johtuukohan se punaisista silmistä, ne kun eivät ole kovin persoonalliset? Niistä voisi vähän päätellä geneettistä väritystä, kerta ihokin on väritön. Ei silti niin vaalea kuin Deboire -mammalla... Punarauta on kuitenkin hyvin tumma nakurotaksi, ja sillä on punaiset silmät mustin pupillein, joten mitä hyvänsä olisi odotettavissa (ottaen huomioon ettei Punaraudan väri ole realistinen!). Rääpäle saattaa kantaa jotain tummaa muunnosta, kuten emonsakin, eikä Ruosto eroa väriltään paljoa veljestään myöskään.
Anatomisesti näyttää siltä että tämä poika on vähän pyöreä, en tiedä miksi mutta on saattanut saada ravintoa paremmin kuin veljensä. Taipumus on voinut tulla vahvana isältä, joka on melkoinen ruislimppu rakenteeltaan.

Deboire -emo ruukussa.

Tuo ihme pöpelö on joku lihatäytteinen ruisleivos...

Ruosto -veikka kököttää nurkassa.












Se on aika söpö, joo... Harmi vaan ettei Rääpäleen elämä ole ollut kovin kummoista, pelkkää emoon nojailua vaan ettei maailma kaadu niskaan.

Tämä teksti (kuin myös Deboiren ja Ruoston vastaavat) on myös ollut kesken jo vaikka kuinka kauan... Mietin vaan, että jos en saa aikaiseksi lisää tekstiä niin sitten en, julkaisen sellaisella tekstimäärällä kuin kykenen! Vaikken taaskaan osaa kirjoittaa. Joka tapauksessa, oli jo aikakin saada nämä julkaisukuntoon, olkoonkin etten ole varma kirjoitanko kaiken ihan oikein mitä asioihin tulee (nakurotat... niitä useita erilaisia ja niiden terveys ja periytyminen vaihtelee vähän sen mukaan minkätyyppinen naku on kyseessä). Päätin nyt kummiskin heittää nämä blogiin asti ettei jumitu tuonne luonnoksiin ihan turhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.