lauantai 30. huhtikuuta 2016

Rivirotat postattu, seuraavaksi tulee jotain muuta

Kuten otsikko sanoo. Sain rivirotat jokseenkin julkaistua. Kauhea homma on ollut! Mietin kyllä, että alanko julkaista tässä blogissa myös muita kuin peukkureita, mutta se asia odottakoon. Olen tehnyt ajan kanssa muutamia muita rottamalleja, enimmäkseen ilmakuivuvista askartelumassoista, jotka eivät siis ole sukua silkkimassalle muussa kuin kuivumisessaan.

Katsotaan asiaa sitten sadan vuoden päästä, kun ehkä saan nuo maalattuakin. Keskenkeräisyys ahdistaa tyyppiä, joka ei osaa jatkaa mitään mikä on jäänyt kesken...

Mutta joo, tässä vaiheessa ilmoitan että seuraavaksi ovat vuorossa Rottahuoneen "alasarjat" ja muut vähän tiukemmilla kriteereillä tehdyt rottajengit. Näihin kuuluvat Corpsepaintterit, Mintmen, Monochromatic's -hoodedit ja ehkä jotain muutakin. Mintmenin jäsenet ovat sitten vaikeasti vaurioituneita ja täynnä verihaavoja (plus että ainakin valtaosa niistä on täysin häiriintyneitä mieleltään), joten tämä on pieni varoitus niille joiden mielestä helmimassaliha on iljettävä käsite. En viitsi sensuroida mitään. Varoitukset ovat tavalliseen tapaan postausten alussa sitten, joten en usko ettei niitä tule joku tajunneeksi.

Corpsepaintterit ovat yksi papukansan yhtenäisimmistä laumoista.

Rottahuoneen isäntäväelle, siis Breyer -ratsastajanukeista kustomoimilleni (yllättäen) rotannaamaisille hepuille teen joskus myöhemmin joko omat postauksensa tai sivun tuonne yläpalkkiin.

Muita eläimiäkin on jonkun verran, onneksi... Aina välillä tulee joku rottayliannostus itsellenikin siis, uskokaa huviksenne. Tuntuu ettei elämässä ole hetkellisesti mitään muuta, vaikka olen oikeasti myös kissa- ja hevosihminen. Pidän myös matelijoista paljon, ja miniatyyriakvaariokin olisi hauska askarteluidea. Tunkisin sinne mieluusti vaikka hummerin tai barracudan, heh. Mitkään peruskalat ei oikeen kiehdo.

Uusia sivujakin saattaa olla tulossa, tai siis niitä on ollut kesken jo kauan aikaa. En vaan tiedä onko kaikissa mitään järkeä... Niinkuin vaikka nämä alasarjat/laumat/populaatiot, jotka koostuvat tietyn määritelmän mukaisuutta tavoittelevista yksilöistä. Yksi sivu kertoo vain näistä ja yritän siinä valottaa myös sitä, miksi teen tätä. Kirjoitin sen sivun siksi, etten joudu selittämään joka otuksen kohdalla erikseen, mitä vaikka Paintterit ovat tai miksi Mintmenin tyypit ovat sellaisia kuin ovat. Tieto voisi löytyä helposti yhdestä paikasta.







Toisaalta, mitäpä sitä itse itselle selittelemään omaa intohimoisuuttaan...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.