maanantai 18. huhtikuuta 2016

Perho

Nimi on aika överi, kenties, mutta pidän tuollaisista oudoista vänkyrälauselmista.

Nimi: Aquilus Pāpiliō "Perho/Norsu"
Ikä: Nuori aikuinen. Muovailtu 2014.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo.
Väri: Mustanruskea.
Muuta: Päätin kerran tehdä vähän erilaisen rotan, sellaisen jonka maha ei olisi maata vasten. Se edellytti polvien muotoilemista erikseen, jotta niihin voitiin kiinnittää takatassut. Tällä sain rotan raajoille lisää muotoa ja mittaa, ja asennolla pystyi vähän kikkailemaan. Silmät sille tuli tehtyä valtavan kokoisiksi, korvat harottavat oikein kunnolla ja häntä on harvinaiset ruipelo (ei hyvä juttu). Perho on asennon puolesta kyllä ihan kiva, se näyttää tutkivan tai syövän jotain. Hännän hauraus ja suoruus rajoittavat.

Perho on outo otus... Siitä tulee minulle heti ensiksi mieleen norsut ja perhoset, en tiedä tarkalleen miksi mutta olemus ja korvat sen ehkä tekevät. Tämän takia sen epävirallinen lempinimi on Norsu.

Varusteena naaraalla on sinimusta nahkaliivi, jonka sille tein. Tai siis tein sen alkunalkaen 'yleiseen käyttöön' peukkurien keskuudessa, mutta se sopi parhaiten Perholle ja osalle ei ollenkaan, joten tälle likalle se sitten jäi.

Perho haistelee Omarin jalkaa.





Nahkaliivi.











Tuo se on söpö kuin mikä. Liivin kanssa yhdistelmä on suht hupaisa, minusta, koska koen että nahkaliivirotta suosii rockmusiikkia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.