sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Minecrush

Miinan nimi oli taas kerran sellainen spontaani idea, hauskan kuuloinen englanninkielinen sanayhdistelmä. Oli pakko saada se käyttöön, ja onneksi nimi sopiikin kaikkinensa rotalle. Ei ehkä ensiksi liittäisi tuollaiseen minttunaamaan räjähtäviä ilmiöitä.

Nimi: Minecrush "Miina"
Ikä: Aikuinen. Teknisesti tehty 2014.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Turkoosia valkoisella pohjalla, mustat silmät ja hyvin vaalea iho. Tiedostoissa olen arvellut Miinan olevan joku erittäin mismarkkiintunut hooded...
Muuta: Miinalla on Marble Manin kanssa kaksi poikasta, Mary ja Mic. Ne nappulat olivat ensimmäiset ja onnistuneimmat rotanpoikaset mitä olen koskaan muovannut. Myös naaras itse on muovailultaan parhaita vanhoja mitä olen tehnyt, anatomiassa ei ole liikoja häikkiä ja tykkään tämän ilmeestä ja asennosta paljon.

Rottahuoneessa Miina lienee tunnettu kukkahattuilustaan ja ylirohkeasta tavastaan mennä heti väliin, jos se havaitsee jossain poikasiin kohdistuvia rikkomuksia. Omiin naperoihinsa se ei anna koskea muiden kuin miehensä ja niiden, jotka se tuntee kyllin hyvin; naaraslaumassahan on asianlaita näin tietenkin, emojengi pitää yhdessä vahtia.











Emojengi penskojaan kaitsemassa.











Oikein kuvauksellinen, sievä naaras... Värityskin on miellyttävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.