perjantai 15. huhtikuuta 2016

Joette

Siipiä rotilla... Mikspä ei?

Nimi: Joette
Ikä: Aikuinen, ehkä kuollut? Teknisesti tehty 2015.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta; enkeli.
Väri: Musta tummanruskealla iholla ja vaaleansinisillä siivillä. Silmät punaiset mustin pupillein.
Muuta: Joette on toinen koskaan tekemäni rotta, jolla on siivet. Samalla se on toinen koskaan tekemäni siivekäs otus yhtään missään lajissa. Syynä näille enkelirotilleni on se, että olin saanut peukkuritilauksen, johon sisältyi vaatimus tehdä parille rotalle enkelinsiivet. Tein sitten pari oma prototyyppiä ennen niitä.

En ole omana itsenäni kiinnostunut enkeleistä aiheena, olen enempi 'pahismöllien' perään mitä fantasiaan tulee. Mutta on nämä kyllä ihan kivan näköisiä ja kuvauksellisia, ja tietysti jos tilaaja tykkää enkeleistään niin mikäs tuossa. Sehän vaan symboloi sitä lemmikin tärkeyttä ihmiselleen.

Joette ja hänen seuralaisensa eivät ole niin puhtoisen näköisiä kuin tilatut enkelit... Lähinä tulee mieleen, että miksi niillä on siivet kun en edes osaa keksiä ovatko ne olevinaan jo kuolleita vai vain siivekkäitä eläväisiä. Rottahuoneessahan vaeltaa pari zombia, ja ne vastaavat ilmiönä enemmän käsitystäni siitä millaiseksi kuollut voisi muuttua jos jotenkin mystisesti kehittäisi itselleen kyvyn liikkua ja käyttää aistejaan. Että miten siellä voi olla sekä enkeleitä että zombeja? Kumpi oli ensin? Syyt? Ehkä se on taas kiinni jostain random sattumasta sitten. Jännästi ne silti vaan elää keskenään tuolla Rottahuoneessa, eikä kellekään ole osunut haavereita. Näille enkeleille siis, kun zombithan eivät omaa kipuaistia ja ovat auki jo valmiiksi.

Joetten siivistä tuli paremmat kuin Originellillä, jolla siipisulkien kiinnitystapa on erilainen. Tällä pisimmät osat ovat päällimmäisenä. Sillä lailla tein myös tilattujen enkelien siivet. Postaan ne joskus aikanaan tänne, mutta se ei tule olemaan ihan heti.  













Joskus sitä ajattelee, että miksi kamerani ei näe tuota ja tätä ja sitä yksityiskohtaa? Juuri sitä, mihin haluaisi tarkennuksen osuvan, juuri kun valotukset ja kaikki ovat ihan täydellisiä. Ja kamera ei vaan suostu laukaisemaan. Blaah. Muillekin tätä tapahtuu aina välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.