perjantai 15. huhtikuuta 2016

Originelli

Kaikkea sitä tuleekin muovailtua. Ja nimettyä tosi älykkäästi...

Nimi: Originelli
Ikä: Aikuinen, ehkä kuollut? Tehty 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, enkeli.
Väri: (Melkein) musta mustalla iholla ja mustilla siivillä. Silmät punaiset mustin pupillein.
Muuta: Originelli on ensimmäinen siivekäs, jonka olen ikinä tehnyt. Minulta tilattiin muutama peukkuri, joista osalle tilaaja halusi enkelinsiivet, olihan kyseessä edesmenneiden lemmikkien muotokuvat. Tein sitten ennen niitä pari prototyyppiä tutkiakseni, miten siipiä tekisin, näin en turmelisi tilattuja rottia käyttämällä niitä koekappaleina. Originellille tein siivet niin, että käsisulat lähtivät alempien sulkien (tai höyhenten, mitä ne nyt enkeleillä olisivatkaan) alta eikä toisinpäin; seuraavaan enkeliin teinkin asian toistepäin eli oikein. Tästä tuli aika pliisu. Mutta toisaalta... Tämän jälkeen innostuin tekemään siipiveikkoja lisääkin, ja tulen varmasti jatkossakin tekemään useampia enkeleitä, tai muuten vaan siivekkäitä rottia. Mistä erottaa onko siipiotus enkeli vai muu millä on erikoistuneiden ihosolujen päällystämät lenninräpylät?

Sen tiedän, että jos jatkossa aion tehdä vaikka hevosmalleille siipiä, ne voisi tehdä silkkimassasta. Tämä on sen verran kevyttä ja joustavaa, että saattaisi olla armeliaampaa ja turvallisempaa siipimassaa kuin joku perus DAS tai Krea, jotka ovat hauraita, kökkösiä ja paljon painavampia. Lisäksi tuolla menetelmällä, että kerrostan siivet kasaan lätkimällä sulkia päällekkäin, voisi tehdä isojakin siipiä... Miten sinne saisi jonkun tukirangan sitten sisälle, sitä en osaa sanoa enkä ajatella.

En tiedä onko tavallisten ihmisten mielestä jotenkin outoa, että joku tekee mustia enkeleitä joilla on tuollaiset kirkuvat punaiset silmät. Ja jotka ovat kaiken päälle vielä rottia... Ei ajatus minusta tunnu tyhmältä. Perinteiset enkelit on niin perinteisiä ja asiana yliarvostettuja, ja jotkut ihmiset kaiken lisäksi uskovat niiden olemassaoloon...

Näiden enkelien seuraksi minun oli ihan pakko tehdä myös yksi demoni, vain tajutakseni että enkelien siivet saa helposti tehtyä järkevämmän näköisiksi, ja että se on helpompaa. Ehkä en tee demonille siipiä massasta ollenkaan, vaan vaikka nahasta ja rautalangasta... Olisi kornia, höhö.



Se haluaa kai namia.







Varmistakaa te muut ettette kuvaa rottianne papanoiden keskellä.










Noh, Originelli on ainakin pirun (hah) vaikea kuvattava. Onneksi sen silmät paistavat tuolta, että on sentään jotain mihin tarkentaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.