lauantai 16. huhtikuuta 2016

Lehtivihreä

Taas pala historiaa.

Nimi: Overgone Lehtivihreä "Lehtis"
Ikä: Nuori aikuinen. Teknisesti yksi vanhimmista peukkureista, tehty syksyllä 2014.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Neonvihreä punaisilla silmillä ja vaaleanvioletilla iholla. Nami nami. Yörk.
Muuta: Lehtis kuuluu ehkä oudoimpiin ja epärealistisimpiin rottiini. Toki, koska se kuuluu ensimmäisten joukkoon, ja ne ensimmäiset olivat pitkälti massoihin tutustumista. Miksi siis en tekisi kirkuvanvihreää jyrsijää siinä mukana? Ei tämä huono juttu ole ei, vaikka väri karmiva onkin. En osannut tietenkään vielä arvioida sopivia massamääriä ja oikeaa muovaustapaa, joten Lehtivihreästä tuli vahingossa melkoinen kuikelo niiden reilumman kokoisten tyyppien oheen. 

Luonteeltaan Lehtivihreä vaikuttaa eloisalta, kiltiltä ja täysin lemmikkikelpoiselta tyypiltä. Se pelkää isoja ja kovapäisiä rottia, etenkin uroksia, ja viihtyy enimmäkseen muiden karkkiväristen kanssa. Vaaraton otus.











Tässä värit näkyvät juuri oikein.














Demoniset silimät?



















Käytin harmaata huivia kuvaustaustana alunalkaen siksi, koska se on neutraali ja yksinkertainen. Nykyisin se tuntuu hirveän lattealta; ainakin noin neutraali harmaa. Siinä ei ole eloa. Lisäksi se paljastaa värivalheet tosi hyvin, mikä ehkä on joskus kiva juttu dokukuvien kanssa... Mutta tyydyn silti mieluummin siniseen ja mustaan tai noihin muihin väreihin, mitä nyt on tullut kuvauskankaiksi osteltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.