torstai 28. huhtikuuta 2016

Maddy

Tämä ei ole pelkkä satunnainen rivirotta, eikä figuuri ole läheskään niin vanha kuin se nimi, jota se kantaa.

Nimi: Mad Lexy "Maddy"
Ikä: Vanhahko. Teknisesti tehty 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Albiino.
Muuta: Maddy -peukkuri on kotoisin Viake -nimisestä fiktiivisestä maailmastani, ja on osa Herra Professoria ("Murkku"), tärkeintä hahmoani siellä. Tämä albiino on kehitelty 'jo' vuonna 2011, ei kovin kauaa tuon Murkun kehittelystä. Kooltaan Maddy on harvinaisen pienikokoinen urokseksi, ja monet naaraatkin ovat sitä kookkaampia; Maddyllä on kokoa suunnilleen teini-ikäisen rotan verran.

Tekninen puoli oli hyvin kinkkinen, koska ensi yrittämällä ei Maddyä tullut - siitä tuli Nicky. Vasta Nickyn tehtyäni sain vihdoin muovattua sellaisen pikkualbiinon jolle kehtasi kuvitella sen luonteen, jonka olen hahmolle kirjoittanut ja ajatellut. Rotan asento oli vaarassa kuivua pieleen, mutta onneksi se on niin pieni ettei se lopulta tuottanutkaan suurempia ongelmia. Vasemmalle sojottava häntä pitänee huolen, ettei rotta kaadu kokoajan nenälleen. Hahmon designin mukaisesti tein sitten Maddyllekin Derwent Inktenseillä ja kiiltävällä lakalla porfyriinit silmänympäryksiin; siinä pitäisi olla vähän enemmänkin punaa, koska tällä on tarkoitus olla tulehtuneet silmät. Se repii ne itse rikki.




Vaikea kuvattava.

Matopää on Rippeet, kermanvärinen on Murkku -peukkuri.

Kuvasin tämän vanhalla ja huonolla kamerallani ihan testausmielessä.





Liikaa en valitettavasti raaski Maddystä kertoa, en oikeen tiedä miten pitäisi mitäkin selittää. Hahmo ei suoranaisesti kuulu Rottahuoneeseen, se vaan on saanut sinne oman näköispeukkurinsa kun kerta sillä Herra Professorillakin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.