maanantai 18. huhtikuuta 2016

Pentu

Turkoosi, tuo helppo ja selkeä väri! Punaiset silmät vain korostavat sitä ja tarjosivat mahdollisuuden nimetä tämä poikanen väliaikaisesti Pirupenskaksi, jonka jälkeen se muuntui vähän aikaa sitten Pennuksi.

Nimi: Pentu (aiemmin Pirupenska, kumpikaan nimi ei ole ollut virallinen)
Ikä: Poikanen. Muovattu 2014.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Turkoosi vaalealla iholla ja punaisilla silmillä. Näyttää vähän ehkä iceltä, mutta en mene lupailemaan.
Muuta: Pentu on alunperin orpo poikanen, jonka tein kai vaan siksi koska sen värejä oli helposti käsillä eikä mitään tarvinnut sekoitella. Tekoajankohtanaan se sopi liian hyvin Marble Manin ja Miinan poikasten sekaan, mutta silmienvärin ja valkoisettomuuden takia päätin ettei se ole niille sukua. Nykyään adoptiovanhemmiksi ovat vakiintuneet Cherry ja Abe, kun Pennun oikeaa emoa ei alunperin näkynyt. Vuonna 2016 muotoilin turkoosille pojalle biologisen mamman, joka lienee jo pala Aben laumaa.

Kuvasin 2015 tarinan, jossa tällä poikasella on keskeinen osa. Koostin kuvista kuvankäsittelyohjelmalla sarjakuvan. Stoori kertoo palan Pennun historiasta, eli miten se ensin eksyi Mintmen -lauman kämpälle ja siitä Miinan ja Marblen ansiosta järkevämpään ympäristöön. Mintmenin laumanjohtaja heivattiin vankilaan, ja sen enempää en olekaan sitä jatkanut (eikä itse sarjiskaan ole valmis, ihan vaan koska unohdin tyyppien pölinät ja tarinan tarkan kulun kesken kaiken...). Mustaa huumoria on tarinassa paljon, koska minä.




Väärillä asetuksilla saa värit aivan päin lepikkoa.









Aben naamaa näkyy oikealla.

Olipas taas simppeli, mutta niinhän sitä voi odottaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.