perjantai 22. huhtikuuta 2016

Randi

Ei tätä voi edes verrata siihen Punarottaan...

Nimi: Ramshackle "Randi"
Ikä: Kuollut aikuisena? Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo; enkeli.
Väri: Punainen oranssilla iholla ja keltaisilla siivillä. Silmät vaaleansiniset mustin pupillein.
Muuta: Tein tämän ensimmäisten enkelirottieni joukossa askarrellessani prototyyppejä siivekkäiden tilauspeukkureiden takia. Randista tuli sitten tuollainen läski, railakkaan värinen enkelidumbo. Maalasin sen pupillit mahdollisimman isoiksi tarkoituksella, kun en niin yleensä tee. Tuosta sitten tuli mieleen, että aion myöhemmin tehdä sellaisen perusenkelin mutta mahdollisimman rumilla silmillä (vaaleat iirikset, pienet pupillit ja katse harittaa kummallakin silmällä mihin sattuu). En vaan pysty tekemään omaan kokelmaani mitään liian kliseistä mielikuvitusolentoa. (Tilaustyöt ovat asia erikseen, kun eivät jää itselle.)

Tilauspeukkureista näkee vähän enemmän tuotekehittelyä, jonka seurauksena päätin, että ainakin osalle naaraista teen pienemmät siivet kuin uroksille; niissä on vähemmän sulkia. Poikkeuksia tulee tietenkin olemaan, kaikki rotat ovat yksilöitä ja hormoonit vaihtelevat sen mukaan. (Miksi otan tälläisiä juttuja huomioon jotain massapökäleitä muovatessani?)

Jos enkelit ovat olevinaan eläviä kuolleita, niin miksi tämäkin näyttää näin hyvin syöneeltä, terveeltä, ja kesyltä? Eikö se olisi aika karmivaa, että joku ruumis pörräilee ilmoilla ja loistaa...? Ei kuulosta uskottavalta, toisin kuin zombit jotka nekään eivät kyllä ole olevaisia niin kauan kun todisteita ei ole. Miksi kuollut söisi, kun sen ei tarvitse yrittää pysyä hengissä? Ravitsemus vaikuttaa huomattavasti siihen, miltä eläin näyttää, eikä kuollut syö, sen elimistö ei toimi enää joten se ei voi hyödyntää ravintoa ja näyttää siis kovin elolliselta.

Varjo heittää tuohon silmään tuollaisen kivan Alice Cooper -juovan.










Randi pienessä hyllyssä.



Ylempi, mutta koskemattomampana.


Zombit tykkäävät taatusti puhtoisesta lihasta. Harmi että se lentää.







No ei ny sentäs, tuo olisi aika kelpo lemmikkirotta. Musta huumori vaan on parasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.