perjantai 22. huhtikuuta 2016

Pörrö

Pörrön nimi saa selityksen tuossa alla.

Nimi: Stainygate's Powerbubble "Pörrö"
Ikä: Aikuinen. Muovailtu maaliskuussa 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Cinnamon/badger mm.
Muuta: Pörröstä piti tulla ns. machomies, eli normaalia 'äijämäisempi' urosrotta, jolle oman näkökulmani mukaan on vähän noussut hattuun oma miehisyytensä. Se voi johtaa lopulta sellaisiin ongelmiin minkä kanssa ei ole kiva elää (rotta voi joutua aggression takia asumaan yksin ja pahimmassa tapauksessa se täytyy lopettaa) ja joka ei ole laumaeläimelle eikä lemmikille mikään edullinen ominaisuus. Yritin tehdä Pörröstä sellaisen pörhistelijän, joka on juuri tekeytynyt mahdollisimman isoksi ja muhkeaksi, voittamattomaksi ukkeliksi. Tämän takia sillä on jalat pystymmässä kuin yleensä ja niiden kuivattaminen tuohon asentioon olikin vähän kinkkistä, mutta tiesin kummiskin miten se tapahtuu. Yritin tehdä sen selkään jotain karvatekstuuria pörhistelymielellä, mutta kiitos silkkimassan koostumuksen tästä tuli vain muhkea ja sileä... No jaa. Käy se niinkin, luonne on yhtä juntti kuin halusinkin. Viimeistelin Pörrön vielä maalaamalla sille laukin ja jotain vatsakuviota akryyleillä, kun en yleensä niin tee. Muh, kivaa, on sanottava!

Tämä uros on isä mm. Giselen Goa -poikaselle ja Charnetin kakaralaumalle. Ja on muuten ihan järkyttävän iso uros kun vertaa joihinkin! Charnetin kroppa on yhtä leveä kuin Pörrön pää. 

Kuten tuli jo ilmi (tuliko?), Pörrö on machomies myös luonteeltaan. Se saattaa vinguttaa toisia uroksia ja ehkä naarairakin, en ole varma kohdistuuko se isottelu yleensä vain toisiin uroksiin vai molempiin sukupuoliin (purtavan ihmisen sukupuolella ei ainakaan ole väliä ollut, mitä voi netistä lukemalla päätellä). Joka tapauksessa Pörrö on gentlemanni naaraille mutta toisille äijille vähän hankala kaveri, mitä nyt toimii kivasti itselleen tuttujen urosten kanssa (kavereihin lukeutuu muunmuassa Q ja Appe). Isänä se on perushyvä, vaikkei machouroksia saisikaan päästää lisääntymään ettei ominaisuus leviä (en edes tiedä voiko se levitä, mutta yhtä kaikki tuollaista piikkipalloilijaa ei kannata käyttää jalostukseen, kun tarkoitus on kasvattaa kilttejä lemmikkieläimiä).




































Meikäläistä tavallaan harmittaa, etten uskaltanut maalata Pörrölle parempaa mahakuviota, mutta onneksi se ei näykään juurikaan... Muttakun noita laukkeja esiintyy eniten juurikin sellaisissa rotissa millä on suunnilleen koko vatsapuoli väritön. Näen tuossa epärealismia ja keskeneräisyyttä. Uskaltaisinko laajentaa kuviota kyljille asti vielä tässä vaiheessa, kun rotta ei ole enää mitenkään uusi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.