lauantai 16. huhtikuuta 2016

Konvehti

En ikinä uskaltaisi tehdä rottia suklaasta tai mistään muustakaan syötävästä, koska ensimmäkään hengentuotteiden ei pidä olla kertakäyttöisiä ja toisekseen, suklaa ei saa näyttää liian panostetulta. Eikä omia rottiaan halua kukaan syödä! Muuten koko suklaa menisi ihan hukkaan. Onneksi on silkkimassa, josta saa hyvin muovailtua karkin näköisiä otuksia ja pitää ne silti tallessa.

Nimi: Chocolate Fondant "Konvehti"
Ikä: Aikuinen. Teknisesti tehty 2014.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Keysrotta.
Väri: Kuviollinen, pohjaväri chocolate. Kuviolla itsessään ei ole mitään nimeä, hevospuolella se voisi olla splashed... Silmät vaaleanruskeat.
Muuta: Nukkujaksi muovailtu. Toinen silmä on kiinni ja toinen raollaan, en tiedä näyttääkö se järkevältä vai ei... Konvehti muistuttaa väritykseltään ja monen mielestä varmaan muodoltaankin karkkia, joten siitä nimi. Nam. Asennon puolesta olisi tarkoitus, että rotan voisi sijoittaa johonkin kangas- tai kuivikekasaan ja upottaa hiukan, jotta näkymässä olisi järkeä. Kuvion kanssa meni vähän pieleen sinänsä, että se kerkesi levitä liikaa ja siksi rakoilee keskeltä.

Konvehdista tulee itselleni herkästi mieleen samalla lailla pyöreä ja laiska kissamme Amigo.













Konvehti näyttää ihan Stainygate's -rotalta, mutta on niin vanha tekele ettei se taida siihen jengiin kuulua... Eikä tarvitsekaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.