keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Punarauta

* Varoitan taas, tämän postauksen rotassa on teräviä osia ja niin edelleen. *

Nimi: Punarauta
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2014.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, hairless (nakurotta).
Väri: Tummanruskea iho. Silmät punaiset mustin pupillein.
Muuta: Punarauta on melko outo otus. Rakastan sen naamaa, vaikka nuo korvat aika oudot ovatkin taaksepäin littaantuneina (sellaista ei voi olla). Niinikään tuon väristä ihoa en ole yhdelläkään nakurotalla koskaan nähnyt, vaikka niilläkin on geeneistä riippuen sävyjä ja kuvioita siinä missä turkillisillakin. Tykästyneisyyteni tummiin väreihin eläinten nahkoissa taitaa tulla hevoshulluudestani... Punaisten rautalankojen tunkeminen rotan kroppaan kiinni oli jokin hetkellinen päähänpisto, josta kehkeytyi jotain häiriintyneen huvittavaa. (En ole oikeasti häiriintynyt.) Haavat eivät näkymästä päätellen ole enää uusia, niistä vain vuotaa kudosnesteitä vierasesineiden pysyvyyden takia, samalla kun iho yrittää kokoajan kasvaa umpeen ja peittää haavat.

En sitten tiedä, miten uros itse suhtautuu rautalankoihinsa, mutta ehkä Punarauta on niihin tottunut ja turtunut kipuun ja siihen, että rikkoo itseään niiden kanssa vähän väliä. Se lähinä kokee langat hyödyllisiksi toisten kanssa tapellessa, koska tietystihän ne aiheuttavat kipua ja naarmuja iskeytyessään johonkin. Se ei silti estä noita tervepäisiä rottia hätistelemästä karvatonta neulatyynyämme.

Kaikkein karmeinta Punaraudan käytös lienee naaraita kohtaan. Se on muunmuassa Deboiren poikasten isä, ja päätti yksin itse tuleeko niitä nappuloita kärsineelle naaraalle vai ei. Punarauta pakottaa naaraan pysymään laumassaan ja läheisyydessään väkivallalla: repimällä sen haavoja ja olemalla muutenkin täysi hirviö sille. En tiedä tarpeeksi rottien genetiikasta eli en tiedä, vaikuttaisiko kahden (semisti) karvattoman rotan risteyttäminen huonontavasti poikasten elinikään (ts. kuolevatko näiden poikaset tavallista aikaisemmin, vai onko se vain oikeasti täysin karvattomien rottien ongelma). Tällä menolla Ruosto ja Rääpäle eivät pitkälle pötki jos Deboire ei saa pidettyä itseään kasassa ja estettyä Punarautaa toteuttamasta lisää hulluuksiaan. Uros saattaa myös purkaa naaraisiin ja poikasiin raivoaan ja muita tunteitaan, ja seurauksena voi olla se että poikasia kuolee ja henkilövahinkoja tapahtuu. 





























Automaattitarkennus ja silmät = eeeei.

Haluan niiiiin kovaa tehdä tuon laumalle lisää jatkoa, eli jäseniä... Uusia, kajahtaneita ja vaikeasti vammautettuja rottasia. Miksi? Koska korni taide on ihanaa (ja sana korni on kiva myös).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.