tiistai 12. huhtikuuta 2016

Goa

No niin, tässä nyt sitten se Giselen standardista täysin poikkeava kakara. Ei sillä että rotta olisi ruma tai kauhea, se vaan ei rotumääritelmällisesti ole yhtään mitään. Pidän siitä silti.

Nimi: Stainygate's Go Without The Rusted Spine "Goa"
Ikä: Nuori.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Kuviollinen; tuota ei voi määritellä miksikään. Värillinen alue on punaruskea.
Muuta: Goa on Stainygate's Giselen poikanen, isänä on Stainygate's Powerbubble eli Pörrö. Ei mitään hajua miksi siitä yhdistelmästä (cinnamon/badger ja chocolate/masked) tulisi jotain tälläistä, mutta ehkä kaikki on mahdollista. Onko se epigeneesiä? Yhtä kieroa kuin genetiikka, on myös Goan virallinen nimi. En mene takuuseen sen järkevyydestä kieliopillisesti. (Ei sillä että keksisin yleensäkään järkeenkäypiä englanninkielisiä lauseita nimiksi, mutta siis, etuliitteet sun muut... Niissä en ole hyvä.) Halusin vain, että rotalla on mahdollisimman pitkä ja epäkäytännöllinen nimi.

Tuosta kuvion muodosta voisi kyllä kieltämäti keksiä jonkun hauskan tavoiteltavan. Se alkaa nenästä, kulkee tasaisesti silmien kohdalta. Kuvion tulisi jatkua tasaisena ja symmetrisenä (tuskin koskaan täysin mahdollista) raitana yläselkään saakka. Heeh. 







Kuvion väri näyttää tässä liian tummalta.










Seuraavaksi sitten joku muu... Vieläkään ei olla puolessavälissä näiden julkaisussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.