keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Primo

Sarvia! Kulmahampaita! Oho hups. Innostuin.

Nimi: Far Away From Perfect "Primo"
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta; demoni.
Väri: Musta turkki, vaalea oranssehtavanpunertava iho. Siipien raajaosat ovat tummanruskeat ja siipikalvot vaaleanpunaiset (pigmentittömät?), kulmahampaat oranssit ja sarvet tummanruskeat. Silmät punaiset mustin pupillein.
Muuta: Primo on tehty samaan aikaan enkelipeukkurien kanssa ja se on myös ensimmäinen kolmiulotteinen demonini ikinä. Laatu voisi olla huomattavasti parempikin! Siipien anatomia on kauhea, mitä tekniseen tasoon tulee. Silkkimassa on kinkkinen materiaali tuollaisiin... Teen tästä rotasta varmaan jonkun remake -version joku päivä, kun keksin miten toimivia nahkaräpylöitä askarrellaan ja kiinnitellään silkkimassaan.

Primo on Punin Pupilli -pojan isukki. En ole edes yrittänyt kehitellä mitään selitystä tälle, mutta aikomus olisi joskus.

Luonteeltaan Primo taitaa olla aika hömelö, mutta se ei tee siitä ihan riskitöntä. Demonit syövät raakaa maksaa suoraan uhrin vatsanahkojen läpi raadeltuna ja voivat hillua ilman fyysistä kehoaan mennen tullen - itseasiassa fyysinen keho on käytössä vain syömisen ja nukkumisen aikana, koska kyllähän näidenkin pitää latailla akkujaan ja hankkia polttoainetta välillä. Ilman sitä ne eivät jaksaisi olla niin raivostuttavan leikkisiä ja hyperaktiivisia ärsyttämisen ammattilaisia. Primo ei tee tässä siis poikkeusta, on vain harvinaisen tyhmä paholainen eikä ole yli 250 -päiselle rottapopulalle yksittäisenä demonina kovin iso riski. Mutta kun sille iskee erittäin kova nälkä... Niin silloin muut saavat vahtia maksojaan!

Mikä hitto sen vasenta siipeä vaivaa? Paksu käsivarsi siinä.








Herra Töhkäaivo. Tosi pelottavaa...






Lisää informoivia kuvia kaipaa hän. Ja kuvia, missä se on Punin ja Pupillin kanssa, halusivat ne sitä tai eivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.