keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Patti

Tuo oikea nimi on italiaa, ja tarkoittaa mm. pattia tai pahkuraa mutta omaa myös muita merkityksiä. Nimen lähteenä käytin rotan pinnassa olevia pahkuroita. Huvituin myös ideasta, että joku kutsuisi rottaa Patiksi (siis patti, suomenkielinen sana...) ihan vakituisesti ("En voi ku se Patti on tuola niskassa ny!").

Nimi: Gnocco "Patti"
Ikä: Kuollut aikuisena? Muovailtu 2015, oletan.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, vampyyri. Melkein karvaton, ts. fuzzy (jos fuzzy on se mitä luulen).
Väri: Tummansininen kroppa (ja höttökarva?), vaaleansininen iho. Silmät keltaiset mustin pupillein, hampaat oranssit.
Muuta: Tämän pitäisi olla yksi rupirotta muiden joukossa, mutta en osaa ajatella sitä sellaisena... Koska se on ensinnäkin fuzzy, eli sillä on ihoa peittävä nukkakerros, ja toisekseen se on vampyyri.

Patti ei vaikuta kovin riskaabelilta vampyyriksi, mutta tuskin se ihan lepsu on kun on vielä hengissä. Sitäpaitsi voisin kuvitella, että melkein kalju rotta kelpuuttaisi vampyyrinäkin tavallista enemmän ravintoa. Sitä voi olla helpoiten luvassa Punaraudan laumassa ja sen ansiosta, ja niinpä tämä sininen rupimöykky onkin ottanut sen vakioseurueekseen. Zombien (Piina ja Aivomato) avulla voi huijata jonkun hyväuskoisen osumaan purtavaksi. 



















Punarauta tuijottaa Patin kainaloita. Näköjään.

Keksin tuon kunnollisen nimen ja lempinimen vasta äsken ennen tämän postauksen valmistumista. Nimettömyys ei ole hyvä homma! Rupipyyriksi sitä kyllä saatan kutsua edelleenkin. Yksi muu hyvä kutsumanimi tälle olisi ollut Känsä, mutta ehkä säästän sen jollekin muulle rumuudelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.