perjantai 22. huhtikuuta 2016

Safka

Toivon, että löydän tälle joskus vielä ihan oikean nimen...

Nimi: Safka (vir. nimeä en ole keksinyt)
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex dumbo.
Väri: Ruskeankellertävä; sekoituksen pääväri on ollut keltainen parilla muulla maustettuna. Iho vaaleanpunainen ja silmät mustat.
Muuta: Tein kerran oikein urakalla feikkiruokaa silkki- ja helmimassoista, koska halusin. Näiden kanssa ei valitettavasti voi soveltaa mitään netin tutoriaaleja, koska ne on tehty käytettäväksi Cernitin ja Fimon kanssa, eivätkä nämä minun massani jaa yhtään mitään samaa niiden kanssa. Koostumus ei salli veitsellä pilkkomisia eikä tekstuurien painelua vaikka rytätyllä foliolla. Silkki- ja helmimassan yhteensekoittamisella voi saada jotain hupia aikaan kyllä, kuten on nähtävissä ns. rupirotistani, ja saisi sillä ehkä ruokiinkin efektejä.

Tuona kertana tein jotain outoja viljataskuja, ja tungin niihin täytteeksi sitä sun tätä mitä keksin massoista sotkea. Täytteenä oli sekä helmi- että silkkimassoja, ja koska olen niin pirun hyvä arvioimaan käytettäviä materiaalimääriä niin tietenkin tätä yhtä täytettä jäi sitten yli aika paljon. Varsin ennustettava ratkaisu oli tehdä tästä ylijäämästä rotta... Safkaksi nimeämälleni urokselle ei ehkä kannata jankuttaa fraasia "olet mitä syöt" koska se pitää sen kohdalla täysin paikkansa, jos se napostelee noita pöpelöitä mitä tein. Iho ja silmät sentään eivät tainneet olla mitään 'ruokaa', vaan otin materiaalit suoraan purkista.











Toukokuulta 2017.



Perushyviä kuvia kun on jo, niin ei ole välttämättä suurempaa tarvetta uusille. Vaikka se kivaa olisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.