tiistai 19. huhtikuuta 2016

Marjamurhe

* Rumuutta ja kärsineisyyttä luvassa, varoitan. *

Nimi: Marjamurhe
Ikä: Aikuinen. Teknisesti tehty kesällä 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo.
Väri: Violetti turkki, musta iho. Silmä on sininen ja mustapupillinen. Haavat ja arvet pigmentittömiä.
Muuta: Marjamurhe on tehty muistaakseni ylijäämämassasta ja se oli samalla taas yksi tilaisuus tehdä vakavasti vaurioitunut rotta.Vasemmalla puolella naamaa ei ole mitään muuta kuin arpeutunutta lihaa, korvasta on jämä jäljellä ja silmästäkin kai on joku punainen läntti muistuttamassa. Ylähuuli on molemmilta puolilta käyttökelvoton ja on ollut sattuman kauppaa, kun rotalla on vielä ylipäänsä mitään aistinelimiä tallella. Hännästä puuttuu nahkat melkein kokonaan, voi olla että tätä on nosteltu hännästä sitten (rottia ei saa missään nimessä nostaa hännästä!).

Kuten tapana on, viimeistelläkseni rumuutta lakkasin Marjamurheen häntää ja muita tuhottuja osia kiiltävällä askartelulakalla. 

Luonteesta on vaikea sanoa mitään, mutta olettaisin, että Marjamurhe on saanut kokemuksistaan sellaiset traumat ettei järki ole kauaa päässä pysynyt. Se saa kohtauksia ja nukkuu huonosti, ja on riippuvainen laumastaan. Silti panikointi ei ole tavallista Marjamurheella, sen sekapäisyys ilmenee lähinä epämääräisyytenä, unohteluna ja huonolla kommunikaatiolla. Oikea seura on tarpeellista, siispä Murkku -peukkurin laumaan kuuluu hän. Totaalisena kohtalotoverina siellä on toinen, puoliksi naamaton dumbo.

Vanhalla kameralla kuvattu.








Mädäntyvää kudosta? Kyllä niin voi käydä elävällekin.












Nämä rumuudet eivät tähän lopu, niitä on vielä paljon lisää! Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.