keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Piina

* Nyt on vuorossa toinen zombirotta, ja sen seurana on matoja. Älkää katsoko jos iljettää, koska ne ovat rehellisesti sanottuna aika onnistuneita. *

Nimi: Piinapenkki "Piina"
Ikä: Kuollut aikuisena. Muovailtu 2014.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo. Zombi.
Väri: Musta.
Muuta: Piina on toinen tekemäni zombipeukkuri Aivomadon ohella. Materiaaleina olivat helmi- ja silkkimassa, akryylimaali ja kiiltävä askartelulakka. Tekotavasta olen kertonut perusteellisesti Aivomadon postauksessa, ja se sepitys pätee varmaan yhtä hyvin Piinaankin sitten, kun ovat saman ajankohdan tuotantoa. Penkokaa se tagipilvestä, jos kiinnostaa.

Rakenteellisesti Piina on musta, silmätön dumborotta, jolta on kai leikattu päälliskudoksia irti alkaen oikealta kyljeltä ja päättyen alaselän kautta vasemmalle. Vasemmalla kyljellä näkyy kylkiluita (tehty aika köykäsesti). Olisi kannattanut myös iskeä joku luunpalajäljitelmä tuonne alaselkään, kun lihaa oin kuitenkin ruopaistu aika syvältä... No ei voi nyt mitään, vanha tekele on vanha. Tassut, häntä ja korvat näyttävät olevan kokonaiset ja koskemattomat, joskin töhnän peitossa. Silmät on selkeästi kaivettu päästä joskus, rotan eläessä, en tiedä onko se ollut nukutettuna vai ei ja mikä sitten onkaan ollut syy asialle. Kuulo toimii Piinalla hyvin ja se onkin sen hallitseva aisti, siinä missä Aivomato on kuurosokea. Kaikki haavat ja veritahrat kruunaa vielä muutama iljettävä mato, joiden ei pitäisi olla oikeasti tunkemassa itseään rotan kudoksista ulos, vaan sen sijaan pysyä siellä suolistossa.






Hirveetä, niin vähän ja huonoja kuvia. Noilla ei ole paljoakaan tietoarvoa... Ehkä joskus tulee lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.