lauantai 16. huhtikuuta 2016

Keltuainen

Keltuainen on pelkkä tekaistu lempinimi, joka vähän kuvaa suhdettani tähän tekeleeseen. Ei kovin ihmeellinen siis. Nimi jäi päälle vaikka rotta saikin myöhemmin ihan oikeankin nimen.

Nimi: Huitelijan Irmi "Keltuainen"
Ikä: Aikuinen. Teknisesti tehty 2014.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Valkoisen ja keltaisen sekoitus; sekoitus jätetty tarkoituksella puolitiehen. Iho vaalea. Silmät harmaat mustin pupillein.
Muuta: Keltuainen on maanantaikappale. Tein sen ehkä taas vain materialismin ilosta, koska kun massaa on niin siitä voi tehdä kaikkea sellaistakin minkä laatu ei itseä miellytä ihan järjettömän paljon. Tuo kirkuvankeltainen väri on jotain minkä löytymistä automaationa jokaisesta massavärisetistä tai kynäpakkauksesta en ole koskaan tajunnut. Vihaan sitä; mutta tokihan nyt yhden randomin rotan voin siitä tehdä, ei se maailmaa kaada. Armeijallista en jaksaisi.

Samaa tavaraa on tuo muovailupuoli. Näen, että ilmeisesti minulla oli 2014 joku outo tapa tehdä rotille aivan tajuttoman pieniä päitä, tai ainakin liian lyhyitä... Huonoa työtä sellainen. Nyt rottieni päät näyttävät kai ihan järkeviltä. Mutta jaa, Keltuainen on maanantaikappale, kuten sanottua. Edes tuo märkivä haava sen selässä ja pari muuta naarmua eivät pelasta sitä tylsyydeltä.



















Aloitin nyt taas hirveän läjän uusia tekstejä... Nää rotat ei tunnu loppuvan ikinä. Hypin jopa useamman tyypin yli että saan postata laumojen jäsenet sitten erikseen, nyt on näiden tylsempien rivimöllien vuoro kun ne ovat nopeiten valmiita. Koskahan saan aikaiseksi aloittaa ihan kunnon tekstejä näiden esittelyjen sijaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.