perjantai 22. huhtikuuta 2016

Simppa

En tiedä mistä nämä lempinimet tulevat, mutta penskana en olisi noin ihmismäisiä nimityksiä missään tapauksessa kelpuuttanut. Simpalle tämä jotenkin sopii, varsinkin koska se on vain lempinimi ja kuvaa enemmän sen luonnetta ulkonäön rumuuden sijaan.

Nimi: Simply The Worst "Simppa"
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2014.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo hairless (nakurotta).
Väri: Lihanpunainen iho ja tummanpunaiset silmät (eivät miusta näytä rubiineilta).
Muuta: Yksi ns. rupirotista, tietyllä tekniikalla muovatuista nakurotista. Sekoitin silkki- ja helmimassaa tuon pinnan aiheuttamiseksi, ja samalla värikin vähän muuntui. Pidän tästä rumuuden esilletuomisesta. Tätä oli myös hauska tehdä, nuo mahamakkarat ovat tulleet ihan oikeasti siitä kun painoin rottaa pöytää vasten tehdäkseni siitä mahdollisimman tukevan (ettei se kaatuisi naamalleen) istuma-asennon kiikkeryyden tuntien. Oikea nakurotta voisi olla vielä huomattavasti ruttuisempikin.

Simppa on, jos ei ihan puoliso, niin ainakin kohtalotoveri vanhimmalle rupirotalleni, Ugly Girlille. Samaa näköä on paljon ja tekotapa on siis sama, josta näiden nimityskin tulee. Myöhemmin rupirottien jengi sai jatkoa kolmannella yksilöllä, joka ei enää istu niin hyvin määritelmään: Punarauta. Se on hirveällä luonteellaan ja ruumiiseensa iskettyjen rautalankojen kanssa ihan eri luokkaa näiden harmittomien palluroiden kanssa, ja pitää helposti alistettavan Simpan hyvin hanskassaan laumansa jäsenenä. 

Miksi saan kaikki rottani näyttämään aina niin onnettomilta näissä tunnelmakuvissa...?






Ei se taida ihan näin vaaleanpunainen olla oikeasti...











Täytyypi kuvata Simppaa enemmän, kuten monen muunkin kohdalla on selväksi käynyt. Näistä mikään ei oikein kerro rotan ulkomuotoa ja väriä yksiselitteisesti.
(Päiv. 5/16: No nyt on ainakin ulkomuotokuvia. Värikin on ehkä näkyvillä, vaikkakin voimakkaampi kuin oikeasti johtuen kamerassa käytetyistä asetuksista.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.