keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Tökkii tökkii

Kuten otsikko sanoo, mutta asia koskee nimenomaan bloggaamista. En saa mitään aikaiseksi kun en jaksa kirjoittaa juttuja, joita pitäisi. Eikä etenkään Sormirottaan tule ikinä keksittyä suoranaisia aiheita.

Mutta mietin, että miksi... Kun hyvää ajantappoahan tämänkin pitäisi olla. Miksi en jaksa? Muidenkin blogieni kanssa on tökkinyt hyvän aikaa... Miksi en jaksa kirjoittaa tietoja simppeleille rotille, joista en ole melkein mitään tainnut blogiin sanoakaan vaikka juuri nämä eivät ole todellakaan uusia? Julkaisematta jääneitä vain. Laumallinen.

Mercilessejä... Yksi emoista teinipenskan kera.

Ehkä se on juuri se syy, kun kyseinen lauma koostuu hyvin samanlaisella kaavalla tehdyistä rotista: sinisiä standardeja. Suurin osa niistä saattaa näyttää siltä, että ne voisivat esittää yhtä rottayksilöä monen sijaan. Tällä on tarkoituksensa, joo, mutta niiden tyyppien blogittaminen on asia erikseen... Pohdin jo, että tekisin kyseiselle laumalle yhden ison tekstin jonne iskisin kaiken kerralla. Ketä kiinnostaa lukea niiden tietoja, kun kaikilla olisi samat perusasiat mainittuna? En minäkään nauti niiden perustietojen kirjoittamisesta, kun tyyppejä on oikeasti niin älyttömän paljon.

Hemmetti, sehän oli hyvä idea. Piruako minä niitä kaikkia alan erikseen postaamaan. Tosin samalla ajetaan karille siinä, että haluaisin jokaiselle rotalle löytyvän oman sivun. Katsoo sitten niin, että jos alan luennoimaan liikaa satuja yksilöistä, niille kannattaakin sitten tehdä omat tekstinsä.

Eli Merciless -lauma ei päädy blogiin ihan salamavauhtia nyt ainaskaan. Sitä odotellessa tekisi mieli postata muutamat oikeasti uudet pois alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.