sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Mustikkahillo

Tätä ei tule sekoittaa Mustikkaan, joka niinikään sai nimensä väristään olematta kovin ihmeellinen.

Nimi: Sekamelskan Mustikkahillo
Ikä: Aikuinen. 20/8/16.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex dumbo.
Väri: Purppura, iho vaaleanpunainen ja silmät mustat.
Muuta: Ostinpa tuossa purppuraa helmimassaa, vaikken kyseisen värin ystävä olekaan. Eihän se ole violetti. Mutta sekoitteluun se sopii ihan hyvin. Samalla reissulla ostin myös lisää valkoista ja neonvihreää helmimassaa, oranssia siellä ei nyt ollut mutta kyllä nyt hitto ostan helmimassaa ylipäänsä kun paikkana on kotikunnan konkreettinen Suomalainen! Kotona toteutin yhden suunnitelmistani ja kokeilin, mitä käy kun sotken helmimassaan paperisuikaleita. Paperijannun kanssahan ne paperit eivät sieltä mihinkään näkyneet, kun olivat niin pientä silppua, mutta Mustikkahillon kanssa jouduin katsomaan että jotain pysyy sitten kiinnikin jahka eläin kuivuu.

En näe Mustikkahillolle juuri luonnetta. Peruselukka...

Kun kirjoitin uusimpien rottien tietoja ylös koneelle, heräsi mieleen, että eikös näille oudoille karkkivärisekoituksillekin voisi olla oma kasvattajanimensä. Stainygate'sin rotat ovat normaaleja ja melko realistisia (jos vain suinkin mahdollista tällä tekniikalla), mutta muutoin niin tylsiä helmimassamöllejäkin minulla on sellainen lauma ettäh... Ei siinä muu auttanut. Täten Mustikkahillo on Sekamelskan Mustikkahillo, kuvaten sekä sen väriä että sokeripaukkumaailmaa joka siitä tulee liiaksi mieleen.








Mieleeni ei yllättäen jäänyt juuri mitään ihmeellistä, kun kuvasin tätä. Paitsi se, että Mustikkahillo on varsin vaivaton kuvattava. Otin räpsyt liukuhihnalta, en juuri rottaa asetellut eikä kamera kettuillut että "njää liia vaikee nähä tuo, ärsyttää, en tallenna mittää", se vaan toimi. (Kameroillani on luonteet...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.