lauantai 1. lokakuuta 2016

Dizzy

Tälle tuli nimi sen kuvioinnista, se on sekava ja... No, jotenkin toi mieleen pyörrytyksen.

Nimi: Stainygate's Dizzy
Ikä: Teini. Muovailtu 30/6/16.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, hairless.
Väri: Mustasilmäinen marble (marble on kotitekoinen määritelmäni tuollaiselle sekametelikuviolle, jota ei ole oikeasti olemassa).
Muuta: Kesken kaiken muovailun sain päähäni jättää tämän sekoittumisen puolitiehen, josta syystä Dizzy sai kuviointinsa ja nimensä. Epämääräinen ja pyöritetty. Mietin jopa, että mahtaako sillä olla jokin terveydellinen syy (ihotulehdus) joka aiheuttaa tuon pigmentin... Sitten päätin, että ei kaikkien nakujen tarvitse olla sairaita, yhtään, joten Dizzy sai pitää marmorointinsa vain värinä. Mistä herääkin mieleen, että jos kaikki sen sisarukset ja isä ovat selvärajaisesti kuvioituja ja se itse ainoa sekamelska, niin minkälainen mahtaa sitten emo olla?

Kiltiltä tytöltä näyttää, vaikkakaan Dizzy ei ole pesueensa terävin yksilö. Ei se haittaa. Kesyrotan ei tarvitse olla mikään nero, vaikka onhan se tietysti suotavaa... Ihan eri maata karvattoman täysveljensä Darylin kanssa.

Dizzy on Desmondin viisihenkisestä teinipoikueesta yksi. Tämän myötä se on myös Stainygate's -linjan rotta, tosin tuskin päätyy aikuisena kasvatuseläimeksi koska kyseinen linja ei halua suosia nakujen kasvattamista (nakumuunnosta ei ole Suomessa hyväksytty). 











Dizzy ei mielestäni ole hirveän kuvauksellinen. Kyllä sitä kameralle näyttää, mutta ei tuo herätä minussa mitään intoa kuvata sitä turhaan mielin määrin. En ole sellainen ihminen jonka suosikki kaikusta eläinväreistä olisi "mahdollisimman kirjava"... Muuta ihmeellistähän tuossa ei olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.