lauantai 1. lokakuuta 2016

Black

Vältän aina mahdollisimman paljon tusinanimiä, joista Black, yksilön väriä suoraan kuvastava termi, lienee geneerisimpiä olemassaolevia. En kuitenkaan kokenut tämän rotan olevan kovin ihmeellinen siten, että olisin inspiroitunut nimeämään sen hyvin. Siksi se sai tyypillisen nimen, jollaista en jollekin personally spesiaalimmalle rotalle antaisi.

Nimi: Sekamelskan Black
Ikä: Nuori aikuinen ilmeisesti. Teknisesti tehty loppukesästä 2016.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Musta vaaleanpunaisella iholla; mustan seassa on hieman kyllä punaistakin. Silmät turkoosit mustin pupillein.
Muuta: Ihan perusmölliäinen, mitä nyt asento on poikkeava. Jalkojen asento on tehty siten, että ennen takasten kiinnitystä leikkasin rotan hanuriin loven. Näin sain sille polvet, joihin kiinnittää tassut oikean asennon takaamiseksi. Tein Blackin hyppäävän näköiseksi, mutta toistaiseksi en enää keksi mitä virkaa tällä asialla nyt olisi, kun ei ole mitään hypättävää eikä rotta oikeastaan edes pysy missään... Olen tehnyt parempiakin, osa on tarkoitettu sopimaan nuken olkapäälle tai syliin kuvausjuttuja ajatellen.

En usko luonteen olevan Blackilla niin outo, että keksisin siitä mainittavaa. Tämä lohko nyt kuitenkin tuli kirjatuksi tähänkin tekstiin, koska uudistuneessa tietokaavakkeessani tämä osio on erillisenä.

Vaikkei Black sinänsä niin älyttömän luonnonvastaiselta näytäkään, listasin sen silti Sekamelskan -rotaksi. Tai ainakin se kuuluu niihin kokeiluihin.









Kuvaamista varten tuli pikku problemos, ja se oli tuo kun rotta ei pysy missään loogisessa kuvakulmassa ilman tukea. Pistin sen sitten pinsettien päälle poseeraamaan. Huvittavaa sinänsä, kun minulla on ainakin yksi makaavassa asennossa oleva rotta, joka pysyy "jaloillaan" ilman tukea vaikkei sitä sellaiseksi ole edes tarkoitettu. Ja sitten tuo jonka pitäisi ehkä pysyä, on sopivasti niin pöllösti sijoituttanut tassunsa ettei niistä ole sille mitään hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.