maanantai 3. lokakuuta 2016

Örmy

Yhdistelmänimet eivät yleensä ole hyvä juttu, mutta joskus mikään muukaan ei kelpaa. Tälle osui sopivan värinen saksankielinen termi. Se tarkoittaa mansikkaa. Lempinimi on väriltään harmaa, mikä ei yhtään rottaan sovi eikä edes sen luonnetta kuvaa, mutta koska se on nimenomaan lempinimi nii olokuu mikä on.

Nimi: Sekamelskan Erdbeere "Örmy"
Ikä: Aikuinen. Tehty loppuun 20/8/16.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Red/capped, silmät tummanpunaiset. Toinen korva on muuta ihoa tummempi.
Muuta: Ihan kiva tekele... Itseasiassa tosi kiva jopa. Harvemmin olen tehnyt kerällä nukkuvia (tai havahtuneita) uroksia ja vielä harvemmin olen jaksanut panostaa siihen että ihonväri vaihtuu sen mukaan missä kohtaa kuviota ruumiinosa on. Ei Örmylläkään ole punaisella alueella tuo oikea korva, mutta koska se on sitä lähellä, halusin silti tehdä yhden erivärisen korvan. Muuten jäisi tulos vähän tylsäksi? Söpöhän tämä on kuin mikä.

Erdbeere ja Örmy kuulostavat mielestäni suht kovilta termeiltä, sillai että ne yhdistettynä söpöön rottaan muodostavat absurdihkon kokonaisuuden. Mielikuva on, että kyseessä pitäisi olla jotain isoa ja kovaluonteista, mutta mitäpä mitä. Erdbeerehän viittaa tuohon värilliseen naamaan, se on punainen ja siten 'mansikkainen'. Voin nyt myöntää, että unohdettuani termin merkityksen ja muistellessani sitä taas, luulin oikeasti nimenneeni tämän joksikin sotilaaksi tai jotain. Phehe. Tuollainen unelias sylirotta se on.

Sekamelskan Erdbeere ei väreiltään osu mihinkään realistiseen kastiin, joten siksi se on Sekamelskan. Kaikki karkkieläimet kuuluvat sinne.











Kuvattuani tätä järkkärillä, voin todeta että kameranruokaa se kyllä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.