sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Paperijannu

Koska rotassa on paperia.

Nimi: Sekamelskan Paperijannu
Ikä: Aikuinen. Valmistui 20/8/16.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Musta. Iho vaaleanpunainen. Silmät turkoosit mustin pupillein. Valkoiset osuudet tulevat seassa olevasta paperisilpusta.
Muuta: Paperijannu on taas yksi, joka perusti kokonaisen alasarjan. Ennen muovailua sekoitin massan sekaan valkoista paperisilppua, uskoin että se saattaisi tehdä metkan efektin ja näyn. Niin siinä vähän kävi - vain vähän. Massa nieli suunnilleen kaiken ja paperit näkyivät lähinä pistävinä valkoisina terinä, mutta muovailusta ne eivät tehneet vaikeampaa. Rotan pinta vaan on muhkurainen. Niin ja ei, tuo suussa oleva isohko paperinpala ei todellakaan esitä mitään hampaita, se vaan on paperinpala leuassa. 

Luulin taas, etten keksi tällekään luonnetta, mutta näyttää Paperijannulla sellainen olevan. Utelias ja varoittavainen. Se ilmoittaa suunnilleen kelle tahansa, jos jossakin on vaikka tappelu joka pitää keskeyttää. Se on muutenkin hyvin selvillä ympäristöstään, havahtuu herkästi mutta ei toisaalta myöskään stressaa turhia.

Huolimatta melko uskottavasta värityksestään Paperijannu kuuluu Sekamelskoihin, koska siinä on kuitenkin paperia...









Ihan kiva pikku mölliäinen, joskaan ei mikään persoonallisin. Jonkun muun mielestä se saattaa sellainen ollakin. Digijärkkäri ei ikinä näe mitään mustaa kunnolla, mutta onneksi on olemassa käsitarkennus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.