sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Theo

* Raadollisuutta postauksessa. Jälleen. *

Nimi: Theodor "Theo"
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Turkoosi vaalealla iholla. Silmät tummanruskeat mustin pupillein.
Muuta: Theo sai alkunsa samalla tavalla kuin muukin laumansa, eli nahistuneesta turkoosista silkkimassasta. Ilmeisesti yksi purkki riittää hyvin sitten 4-6 peukkurin tekemiseen. Muiden tapaan Theo sai osakseen möykkyjä ja kuoppia, ja niihin kuoppiin tungin punaista helmimassaa haavojen aikaansaamiseksi. Tökin niitä muovailutyökalulla syvemmiksi, tehdäkseni niistä todellakin syvien haavojen näköisiä eikä vain verestäviä, ihottomia kohtia. Tein Theolle myös sellaiset raajat, joiden varassa se voi seistä, ja asennon osalta se tietenkin kävelee. Aina. Kokoajan. Tästä on ollut etua kuvauksissa.

Theodor on lauman kolmanneksi raadelluin, tosin sen asema voisi yhtähyvin olla myös toinen. Theon haavat eivät nimittäin suuruudellaan ja vakavuudellaan eroa hirveästi Vincentin vastaavista, vaan ovat niinikään selässä ja siellä kääntyneet oikean kyljen puolelle. Isoin haava on takana ja muodosta tulee mieleen kirjain L. Sen edessä, käytännössä jo melkein kyljellä oleva tuo etäisesti mieleen K:n tai X:än. Niskan takana on kaksi pientä haavaa, joista isompi on edempänä ja lapojen kohdalla.

Theo osaa manipuloinnin jalon taidon, ja saa monesti jonkun kävelemään peräänsä, jos vaan haluaa. Muu lauma ei osaa olla ulkopuolisten silmiin niin vakuuttava kuin se. Luonteensa ansiosta tämä toimisi myös itsenäisenä sivupahiksena, mutta jos kerta nuijalauma kelpaa, niin mikäs siinä komennuksessakin ollessa sitten. Theo on sellainen, että sen saa puhuttua puolelleen jos sillä on mahdollisuus valita se paremmaksi vaihtoehdoksi: se saattaa antautua poliisille, jos toteaa, ettei muuta voi tehdä, mutta jos lauma keksii jonkun idean välttää se, se toimii lauman mukana.














Mintmen ei ole vielä kovin suurilukuinen lauma, eikä sen kuulukaan kasvaa ihan järkyttävän kokoiseksi. Eli näitä julkaisen nyt pari ja sen jälkeen aloitan hoodedien laumalaisten tekstit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.