sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Gerry

* Postaus sisältää vakavia vammoja kärsineen silkkimassaeläimen. *

Nimi: Gerhard "Gerry"
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Turkoosi vaalealla iholla. Silmät tummanruskeat mustin pupillein.
Muuta: Gerry lienee Mintmenin ensimmäinen rotta, jolla ei ole synnynnäisiä epämuodostumia. Kaikki sen vauriot on aiheutettu jälkikäteen laumassa.

Tein tuon poksahtaneen paiseen näköisen kraaterin tälle vain siksi, koska halusin, että Gerryllä on jotain laumaansa yhdistyvää, rotta kun on muovattu tuoreesta massasta. Jos ongelmaa ei ole luonnostaan, se täytyy sitten väkisin aiheuttaa että yksittäinen rottaparka voi kuulua sekopäiseen jengiin lopun ikäänsä. Eihän se laumaan liittyessään tiennyt, mitä seuraa ensimmäisinä päivinä. Selkäsauna. Gerry oli liian lepsu tappelemaan vastaan - siihen asti kunnes se tajusi testata omaa itsesuojelukykyään. Se ilmeisesti valuu nyt siihen keskikategoriaan rohkeustasolla, koska vammautui vain vähän pahemmin kuin Vincy ja Theo, eikä naamassa ole kuin yksi ylimääräinen reikä - vertaa vaikka Frediin ja Cherviliin, joiden lärvi koostuu paljolti paljaasta kudoksesta.

Luonnetta en näin muuten ole Gerrylle kehitellyt, koska se on niin uusi ja virheetön. Melko tusinainen. Silti antaisi hoitaa haavansa terveeksi, jos vaan Mintmeniltä karkuun pääsisi - mutta tuskin se sitä ajattelee enää jonkun ajan päästä kun on saanut seota ja häiriintyä lauman toimesta... Silloin se voi opetella olemaan yhtä kauhea kuin Reino.  













Ressukka tajusi, mitä seuraa kun liittyy Mintmen -laumaan.








Nuo sinisaävyiset salamakuvat (jotka on otettu Rottahuoneessa ja joissa näkyy useampi naama kerralla) ovat parhaita, veri näyttää tosi tummalta niissä. Tummaa se saisi ollakin, mutta fakta on se, ettei se olekaan aina saman sävyistä oikeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.