sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Jekku

Hoodedejani vaivaa joskus yksi juttu, jos kuvio ei ole nimenomaan paloista kasattu: massan pyörityksestä aiheutuva kuvion kierteisyys. Sen takia tekisi mieli kehdata tehdä useammin osista koostuvia kuvioita, muttakun en halua pilata sitä smoothia pintaa... Sormeni ja silmäni eivät kelpuuta mitään liian päälleläntätyn näköistä. Jekkukin näyttää ihan kieroasentoiselta tuon kierteisyyden vuoksi, vaikka on ihan realistisen suora rotta oikeasti.

Nimi: Monochromatic's Jegori
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Black hooded. Silmät tummanruskeat mustin pupillein. Risahko kuvio, muttei suinkaan tylsin eikä huonoin. Hartia-ala on hyvin värjäytynyt, joskin tosiaan risainen ja valkoisia länttejä taitaa vähän olla mustalla alalla. Häntää kohti kuvio ei ole suora, muttei katkeakaan, ja kaartaa oikean kautta vasemmalle tehden kieron vaikutelman. Musta alue sitten yllättäen levahtaa pyllypuolessa ja yltää pitkälle pallien alapinnalle, mutta "onneksi" vatsapuolella ei näy mitään ylimääräistä enää.
Muuta: Tämä ukko on laumansa muhevin ja miehekkäin, vaikkei se niin radikaalisti näykään. Se on myös yksi Rottahuoneen poliiseista. Menee keskeyttämään tappeluita ja muita ongelmia jos niitä ilmenee.














Kierteisyyttä näkyvissä.



Jekku ja Greata -neiti.

Vanhalla kameralla kuvattu.






Pitkään pohdinkin näille hoodyille jotain yhtenäistä nimeämistapaa "kasvattajanimen" lisäksi, mutta lopulta taisin päätyä siihen, että riivin nimet rottien ominaisuuksista vain. Tai jos löydän jonkun muuten vaan sopivan nimen jostakin, niin sellainenkin menee, kuten kävi Jekun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.