sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Chervil

* Osittaista naamattomuutta ja muuta kornia tiedossa, olette varoitetut. *

Nimi: Chervil
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, hairless (naku).
Väri: Ei määritettävissä; iho on vaalea ja jäljelläoleva silmä sininen mustalla pupillilla.
Muuta: Chervil on... no, inspiraatio. Kunnon inspiraatio. En tiedä mistä tuli idea tunkea se sitten Mintmenin turkoosien ukkojen sekaan, mutta tällainen siitä tuli ja naaras nauttii uniikkia asemaansa hullujen seurassa. Yhtä hulluhan se itsekin on. Anatomiasta ja asennosta sen verran, että Chervilin muoto sopii sekä selällään löllijäksi että itseään peseväksi.

Chervilin naamasta puuttuu ainakin puolet, ellei enemmänkin, ja sen kalloluu on näkyvissä. Haava jatkuu vasemmalla pysyen myös niskaan ja yläselkään asti. Vasemmalta puolelta naamaa puuttuvat kaikki tunnistettavat pään osat. Nenääkään ei oikeasti enää ole, sen virkaa toimittavat sierainaukot jossain tuolla hajonneen kudoksen seassa... Hengittämisen on paras olla aika vaikeaa muttei sentään mahdotonta, muutenhan se kuolisi. Chervilin naama on ollut alunperin lyhyempi, ja kun se kärsi kovia, on sitä yritetty Mintmenin toimesta paikata ja laittaa uudelleen kasaan. Tuloksena on ollut vain epämuodostunut naama. Itsetuhoinen käytös ja lauman kanssa rellestäminen eivät tee vammoille hyvää, varsinkaan kun niitä ei edes hoideta. Rotat saattavat repiä muunmuassa tikattuja leikkaushaavojaan auki, ja paraneva haava todennäköisesti kutisee ja kiusaa ainakin jonkin verran. Se voisi selittää tuon kun Chervilin haava on jatkuvasti auki ja vuotaa verta.

Selässä on rangan oikealla puolella nähtävissä vanhan arven tikkausjäljet, jos tarkkaan katsoo. Iho on jäänyt siinäkin ohueksi, mutta ilmeisesti nahka vain laitettiin takaisin paikkaan josta se oli irronnut. Rajat ovat hyvin siistit ja palanen sopii paikkaansa täydelleen. Muualla naamassa ei ehkä ole sama tilanne myöhemmin... Chervil vuotaa verta joka paikkaan, ja yksi syy siihen on Fred.

Koska Chervil nuolee mahaansa, olen nyt ruvennut pohtimaan, että missä sen kieli olisi että se voi tehdä noin. Suurin osa sen kuonosta on turhaa kudoskasaa joka on ommeltu lärviin kiinni ilman sen kummempaa ammattitaitoa (Mintmen ei ole opiskellut kirurgiaa.)

Chervilin mielenterveys on pahasti vinossa, eikä se välitä hygieniasta ja terveydestä juurikaan. Putsailua ilmenee lähinä sen jälkeen, kun Fred on kajonnut Cherviliin ja lauman kanssa on sekoiltu. Oikeasti kivuliaille jutuille vaan hihitellään ja ruvetaan leikkitappelemaan, mitään oikeaa ongelmaa ei tämä karvaton tyttö elämässään huomaa. Alunperin sillä kyllä oli ongelma ja pelko, koska ilmeisesti Chervil on vain napattu jostakin minttumiesten toimesta, ja pidetty elävänä hupivälineenä lauman majalla. Selväähän on, että pää hajoaa sellaisesta. Kun naaras tottui liikaa laumaansa, oli sen ruumis jo osittain tuhottu, puoli naamaa tiessään ja selkääkin tikattu. Kun se kerran sai tilaisuuden palata kotiinsa, ei nakulikka enää halunnutkaan eroon kiduttajistaan. Se jäi niiden luo, ja on siellä edelleen.

Pohdiskelen Chervilille taustaa muutenkin kuin selityksenä sille, miksi se kuuluu Mintmeniin ja on mikä on. Koska se on karvaton, se saattaisi hyvinkin olla sukua Herd of Madnessin karvattomille... Kenties Deboirelle, ollen joko sen tytär tai sisko. Kumpikaan vaihtoehto ei kuulosta Deboiren näkökulmaan istutettuna kovin mukavalta, mutta herkullinen juoni se olisi. Vältän kuitenkin liiallista sukulaisuuksien määrittämistä peukkureille, ettei porukasta tule liian sisäsiittoinen ja epämääräinen. Mutta tätä, että Chervilillä olisi sukua Punaraudan laumassa, en ole ennen ajatellut eikä idea ole yhtään huono.

Olen suunnitellut tämän naaraan varalle kaikkea jännää, lähinä siis siten että voisin suunnitella siitä hahmoa. Sen takia minun pitäisi opetella piirtämään tätä ja tottua siihen että saisin iskettyä paperille kuvia rotista, joita ei naamojensa osalta rotiksi tuntisi. Miksi heittää hyvät designit hukkaan? Lisämausteena se, että Chervil on naaras, enkä osaa yleensä käyttää mielikuvitusta naaraspuolisten hahmojen teossa, joten tässä olisi yksi kyllin kiintoisa sellainen minulle.






















Ai että, no, todennäköisesti tälle ei poikasia ole tiedossa. Ne eivät eläisi kovin pitkään kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.