sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Greata

Tästä alkaa toistaiseksi viimeisin lauma, ja yksi suurilukuisimmista: hooded -rottiin painottuva Monochromatic's. Sen pääasiallinen tarkoitus on sisältää black hooded -rottia, rexinä ja standardikorvilla. Siis kerrankin ihan realistisia peukkureita.

Nimi: Monochromatic's Greata
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Black hooded mm. Silmät tummanruskeat mustin pupillein. Iho on oranssi. Kuvio on kökkö; raita on ihan OK, mutta muuten mustaa on vain päässä eikä ollenkaan hartioilla, vaikka se kuvioon kuuluisi. Oikean korvan juuressa on valkoista.
Muuta: Taisi olla ensimmäinen tekemäni black hooded, joka on pienempi kuin Dan (metsästäkää tageista)? En ole varma. Hyvä yksilö se kyllä on, mitä nyt kuvio on epämääräisen mismarked. Rexhoodyjä on Rottahuoneessa paljon, syynä se että kuvioita on helppo kasata pala kerrallaan helmimassan kanssa, mikä ei silkkimassasta tehtynä ole kovin mukavan näköistä.























Greatan seurana on Flaw.


Näitä on ihan mahtavaa kuvata, mutta samalla herään siihen raastavuuteen miten samannäköisiksi olen onnistunut rotat tekemään. Menee hetki tunnistellessa ja oikeisiin kansioihin siirrellessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.