sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Fred

* Tämän tekstin sisältö on erityisen hullu. Varokaa. Nappisilmien takana voi lymytä jotain vastenmielistä... *

Nimi: Fred the Freak "Fred"
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Turkoosi vaalealla iholla. Silmät tummanruskeat mustin pupillein.
Muuta: Fredin epätavallisen korni ja sivistymätön olemus yllätti meikäläisenkin jossain määrin, kun sain tämän valmiiksi. En puhu nyt pelkästä ulkonäöstä tai raadollisuudesta, tuo figuuri on yksinkertaisesti häiriintynyt. Se ei olisi oma kahjo itsensä, jos en olisi saanut päähäni muovata rottaa ojennetuilla (tai raahatuilla) takatassuilla, vaihteen vuoksi. Asennosta on moneksi - se voi nojata, kuikuilla, raahautua eteenpäin, ja myös Fredin henkinen vinksahtaneisuus on peräisin sen rakenteesta ja figuurin asennosta. Onneksi en muovannut sille aivoja... Mitähän kauheaa sieltäkin sitten löytyisi!

Fred on muovailtu niin, että sotkin nahistuneeseen silkkimassaan punaista helmimassaa. Haavojen pituus ja kulkusuunta (naaman vasemmalta puolelta oikealle puolelle selkää) johtuvat niinikään muovailusta, koska sekoittuvat massat kiertyvät toistensa ympäri aina. Jähmeä massa edellyttää myös tavallista voimakkaampaa sormenkäyttöä, jotta muotoja saa esille, mutta samalla massa ruttaantuu aika lahjakkaasti tehden työstä epätasaisen. 

Jos oikein muistan, niin se meni niin, että tapani mukaan aloin nähdä tälle persoonallisuutta jo kesken muovailun. Fred on aina ollut oma hullu itsensä. Tyyppi, joka ei tajua mitään jos toinen karjuu, että eläs tuu noin lähelle. Tämä rotta on kuin puliukon perikuva, mutta vain söpön jyrsijän (silvotussa) kuoressa.

















Fred, hmm, kiusaa Reinoa...


Tappelun päätteeksi Fred hekottaa häviölleen.

Joskus oikeasti mietin, että mitä kaikkea kehtaan edes julkaista yhtään missään. Toisaalta monet muut julkaisevat paljon hullumpia juttuja kuin minä, joten miksen kehtaisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.