sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Linko

En edes tykkee puolukoista, mutta mikäpä muukaan marja olisi tuon nimeen istunut?

Nimi: Monochromatic's Bright Red Lingonberry Zone "Linko"
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Punainen hooded - värillisellä alalla iho on musta, värittömällä oranssi. Silmät vaaleansiniset mustin pupillein. Lingon väriä ei ole olemassa... Yleensä. Kirkkaanpunainen hooded, jonka kuvio on tyypilliseen tapaan levinnyt selässä ja hartiat taas ovat epämääräisen repaleiset. Etutassujen kiinnityskohdissa ei ole ollenkaan punaista, vaan tassujen keskellä on iso punainen rintaläntti. Alavatsassa on myös täplä, vähän pienempi mutta kuitenkin liian suuri salliakseen miehen ylentämisen hyväkuvioiseksi. Niinsanoen, alkava hooded downunder.
Muuta: Varsin leveä ja kuvauksellinen rotta, huolimatta epärealistisesta väristään. Tuö yhdistelmä ei edes ole miusta kovin herkullinen, mutta pidän rotasta silti koska, no, yksi muiden joukossa ja se on sentään kiinnostavampi kuin ne vaaleanvioletit rumuudet.











Jollakin on aurinkolasit selässä, kun tarkkaan tiirailee.















Seuraavat ovat kasa testikuvia, mitä otin vertaillakseni vanhaa kameraa (Pikkutyyppiä) ja digijärkkäriä (Nuijaa). Laitan ne tähän alimmaksi selkeyssyistä. Ja voisi kuvitella, että järkkärikuvat ovat loistokamaa verrattuna vuonna 2010 millonlie hankittuun, jo tarkennusvikaiseen pikkupokkariin, mutta toisin meinaa olla näissä... Tosin vain näissä. Kuvausolot eivät olleet parhaat ja asetuksena oli kummassakin ehkä automaatti ISO -arvolla 800. Ja minä tolppi en jaksa käyttää jalustaa, koska se ei mahdu huoneeseen.Suurin ero saattoi olla se, että järkkärikuvissa oli kivempi valo ja tarkennusta pystyy säätämään ihan oman pään mukaan ilman, että kamera keksii mielestään oikeamman tarkennuskohdan (joka on Pikkutyypin mielestä aina jossain muualla kuin kohteen naamassa).






Tämä ja alemmat on otettu järkkärillä.






Lingon kuvien kanssa oli paljon ongelmia. Ne eivät ensimmäkään meinanneet latautua, ja sitten itse törttöilin jotain tyhmää näiden kanssa siihen tyyliin ettei osa kuvista meinannut näkyä niiden latauduttua. Katsoo meneekö julkaisussakin jotain pieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.