sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Vaahto

Vaahdon nimeämisessä kului liikaa aikaa, mutta sentään kutsumanimi tuli mallarikollegalta. Virallisen nimen yskäisin just sekunti sitten ennen tämän julkaisua, koska halusin siitä jotain Jaffaa muistuttavaa.

Nimi: Sekamelskan Hiilihappo "Vaahto"
Ikä: Valmistui 9/4/17.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex dumbo.
Väri: Punertavanoranssi turkki ja iho, silmät mustat. (Teknisesti sekoitus neonpinkkiä ja neonkeltaista helmimassaa.)
Muuta: Tämänkin pitäisi sopia nukelle syliin, nojailemaan, kuikuilemaan. Yleensä ajatus on parempi kuin toteutus, kun näistä on kyse...

Miksi dumbot näyttävät minusta aina helpoilta lemmikeiltä? Koska eihän se mikään itsestäänselvyys ole. Mutta Vaahto on hyvä lemmikki.

Vaahdon kuuluisi eksyä muita useammin kuviin, missä peukkurit eivät vedä pääroolia; se sopisi rekvisiitaksi. Tai no... En ehkä oikeasti roolittele ketään näin, mutta on kiva että edes pari rottaa oikeasti tehdään myös kuvausmahkuja ajatellen, nimittäin näitä on ärsyttävän vaikea saada sopimaan yhtään mihinkään. Vaahdon asento on juuri siksi urpo jos sitä kuvaa sellaisenaan; se tarvitsee jotain, mihin nojata. 

Vaahdolla on Palasokerin kanssa poikasia, jotka muuttivat kaverilleni.





Onneton muokki.










Harvassa ovat nämä rotat joita ei järkkärillä saa esille...


Vaahto ja Palasokeri. Kuvasin automaattisalamalla, koska se on ainoa keino saada neonvärit toistumaan valokuvissa oikein.



Kuvattavahan tuo on, mutta kuten näkyy niin taas tämäkin kuvapino kuuluu siihen kakkasatsiin. Järkkärimomentteja odotellessa...
PÄIVITYS// 6/5/17 lisäsin parempia - vaan ei täydellisiä - kuvia, jotka on otettu salamalla. Taustapaperi on sininen ja sen ansiosta rotta erottuu hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.