sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Punatassu

En ala selittämään tuota nimeä.

Nimi: Sekamelskan Punatassu
Ikä: Nuori.Valmistui 9/4/17.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, standard.
Väri: Musta punaisella iholla ja sinertävänvalkoisilla silmillä (vasen valkoisempi kuin oikea).
Muuta: Tagipilvestäkin tulee ilmi, että tämä on rimanalitus. Joka kerta, kun peukkurin raajoista tulee liian suuret ja ne menevät noin muodottomiksi, kyse on jatkossa rimanalituksesta. Nimikin on paljon nätimpi kuin tyyppi, jolle sen annoin. Yritin tehdä tätä kävelyasentoonkin, mutta... No, katsokaa itse, se näyttää enempi merimakkaralta kuin kävelevältä jyrsijältä. Ainoana kiinnostavana juttuna pidän silmiä; Punatassulla ne eivät ole tyypillisesti silkkimassaa vaan kaksi sinisestä helmimassasta riivittyä helmeä. Löröstä mustasta massasta, jonka pitäisi ottaa muut massat tahmaavan hyvin vastaan, huolimatta Punatassun simmut eivät ole tarpeeksi syvällä kallossa. Lisäksi tämä on hyvin pieni, joten oletan sen olevan nuori kun mittasuhteetkin vähän siihen viittaavat. 

Luulin jo, etten jaksa kohta kehittää luonnekuvauksia rivirotille, mutta väärässähän sitä oltiin. Punatassu alkoi näyttää masentuneelta! Mahtaa olla silmissä vikaa sillä, ehkä ne ovat kipeät? Se sitten vaikuttaa henkiseen jaksamiseen ja sitä myötä kaikkeen muuhunkin. Eli mikään riemukas hilluja ei tämä rotisko ole.

Punaisten tassujensa (ja outojen silmiensä) takia Punatassu kuuluu tietysti Sekamelskoihin, joskaan ei kuulu kunnolla joukkoon sielläkään.


Tämä on paras kuvakulma, koska raajat eivät näy.









Kuvauksellinen se ei ainakaan ole. Rimanalitukset eivät yleensä nimittäin ole, vaadin laatua ennen kuin nautin kunnolla siitä tallennusprosessistakaan.
PÄIVITYS// Uusia kuvia lisätty 6/5/17, niistä värit näkee just oikein. Tai no, musta ja punainen nyt ovat helppoja värejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.