sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kauho

En tiedä miksi tämän oikea nimi on tuo mikä se on... En yksinkertaisesti halua että lempi- ja viralliset nimet ovat aina samoja. Missä on mielikuvitukseni?

Nimi: Sekamelskan Sorakauha "Kauho"
Ikä: Valmistui 9/4/17.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, harjallinen rex.
Väri: Tumma suklaanruskea kera neonpinkkejä suiruja punaisella iholla ja oransseilla silmillä. Blondi harja. (Teknisesti rotta on sekoitus mustaa ja neonpinkkiä helmimassaa.)
Muuta: Kauhokin on yksi niistä useista istuvista tai kuikuilevista rotista joita olen tehnyt, mutta oudon siitä tekee harja - se on ensimmäinen, jolle kokeilin kiinnittää viskoosikarvaharjan ilman liimaa. Tökin sitä vaan sen päähän grillitikulla. Jos sitä ei nypi niin kai se pysyy. Harja on irokeesi, jos jotakuta ihmetyttää.

Teräväluonteiselta näyttää. Ei silti ole juokseva sirkkeli eikä saalista varpaita.

Ei yllätä että tämäkin helmimassasta koostuva paukamadumbo on SEKAMELSKAN. Enkä usko että sille olisi vaikeaa lillua siellä lauman seassa.















Kuvien informaatioarvo on nolla. Valkotasapaino ei osunut kohdilleen kertaakaan, enkä jaksa jatkuvasti sitä sähläämistä pikkukameran kanssa. Asiat ovat nimittäin kuusesta siinä vaiheessa kun yritän kuvata valkoisella taustapaperilla ja saan sen näyttämään lässytivaaleanpunaiselta.
PÄIVITYS// Uusia kuvia lisätty 6/5/17.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.