sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Mutelikko

Värin ja kutsumanimen ansiosta meinasin nimetä tämän rotan Mutakakuksi. Sitten siitä piti tulla Mudcake. Lievät korniudet muuttivat tilanteen lopulliseen muotoonsa, se on sanaleikki englannin kielellä.

Nimi: Sekamelskan Madcake "Mutelikko"
Ikä: Valmistui 9/4/17.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Mustanruskea neonpahkuroilla (pinkki ja keltainen) ja mustalla iholla. Silmät punaiset.
Muuta: Yksi parhaista mitä olen viimeaikoina tehnyt. Kaiken lisäksi värikin kelpaa - no, se on tumma kuranruskea otus jolla on musta iho ja punaiset silmät! Eikä äkkiseltään kai tajuaisi sitäkään, että rotassa on neonvärejä. Ne muokkaavat mustan tummanruskeaksi.

Mutelikkoon ei saa koskea, se napsii hampaalla. Eikä se viitsi tutkia etukäteen onko napsittava asia sormi vai karkki, se haukkaa joka kerta yhtä kovaa, vaikkei mikään aggre olekaan. Se on vaan ahne ja kosketusarka.

Muut maininnat, luova osuus. Varusteet, sukulaisuus, jne. Mihin laumaan ja sarjaan kuuluu. Kiitos neonväristen nyppylöidensä, Mutelikko on niinikään myös Sekamelskalainen. Kuten melkein kaikki muutkin mitä olen viimeisimmäksi tehnyt... Ei vaan jaksa ajatella mitään uskottavaa isompien aivotöiden seassa.










Järkkärimomentti ja erilaisten taustavärien kokeilu... Vaaleanpunainen ei toimi minun kuvillani. Mietin ihan oikeasti, että miksi ei.



Pitäisi päästä kuvaamaan tätä järkkärillä ja sen himmennetyllä salamalla... Ennen sitä en voi sanoa juurikaan Mutelikon kuvattavuudesta.
PÄIVITYS// Taas kerran tuli todettua, miten tärkeitä hyvät kuvat ovat. Latasin 6/5/17 uudemmat kuvat, ja totesin, että ihan vakavissaan kuvaan kyllä salamalla - värit eivät kenkkuile samalla tavalla kuin ilman salamaa. Olin myös kirjoittanut että tällä olisi oranssit silmät, mikä ei pidä paikkaansa kun nyt möllöttelee noita kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.