lauantai 29. huhtikuuta 2017

Aina

Kukkakaalin makuinen nimi vähän vähemmän kiintoisalle massamöntille.

Nimi: Sekamelskan Aina
Ikä: Aikuinen. Valmistui 10/1/17.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, standard.
Väri: Turkoosi sinisellä iholla. Silmät vihreät mustin pupillein. Laukki ja valkoinen hännänpää.
Muuta: Pupillit ja valkoiset merkit maalattu akryylimaalilla. Pitäisi uskaltaa maalata näitä useammin, vaikkei se niin helppoa olekaan kun rotat ovat noin pikkuruisia.

Ei näytä kovin älykkäältä tämä. Aina on kummiskin ihan lemmikkikelpoinen, joskin kimpoileva ja kosketusherkkä luonne.

Aina taitaa olla yksi Kriisin naaraista, tai siis naaraista joilla on Kriisin poikasia (tai pitäisi olla, katsoo nyt mitä tulevaisuus tuo eli jaksanko yrittää muovata tälle naperoita).


Aina ei ole vihreä... Ei ole ei. Ufon (kamera...) mielestä kaikki sinertävä tai turkoosi on vihreää, kun valkotasapainoksi on isketty loisteputkivalo tai jokin muu sisäkuvaussettinki.


Mitä tulee kun kuvaan Ufolla pöytälampun alla ja käytän vielä lisäksi salamaa.










Yritin kuvata Ainaa järkkärillä, kuvattavuuden voi päätellä kuvien määrästä.

Näidenkin julkaisussa meni ikuisuus... En tajua mitä tämä on.
Kunnollisia kuvia saadaan odotella kun en pääse kuvaamaan nyt hyvin, selkä ja niska hajoavat... Muistan ainakin MIKSI halusin nimenomaan hyllylle sijoittuvan studion sen sijaan, että kohteet nököttäisivät pöydällä pahvilootastudiossa kuvauksen ajan. Kaiken lisäksi otin nämä pikkukameralla, joka ei - edelleenkään - osaa nähdä eläinfiguureja oikein. Tuokin taustahuopa oli oikeasti vaaleanpunainen (oi miksi - no vaihtelun ja kokeilun vuoksi), mutta kameran mielestä se on ilmeisesti ruusunmarja.
Päiv. Uusia, parempia kuvia - lisätty 6/5/17. Taustapaperi on vaaleansininen, joten rotta ei pomppaa siitä esille niin hyvin, mutta salama auttaa. Salama ei tapa kuvia jos sitä ei läväytä liian kiinni kohteessa! Ja nämäkin ovat pokkarikuvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.