sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Svenja

Nimi kuulostaa ruotsalaiselta, mutta sen taustalla oli jotain... Latinalaista? En muista enää, enkä välitä. Pääasia että nimi on hyvä.

Nimi: Svenja
Ikä: Aikuinen / Valmistui 10/1/17.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, standard.
Väri: BEW mm, mustaa selässä ja poskessa.
Muuta: Svenja tuli tehtyä ihan vain siksi, että olisi jotain, mitä terraarioihin ja häkkeihin tunkea - vakituisesti. Tai siis, se ja sen jälkeläinen ovat vakioasukkaita eivätkä vain satunnaisia nököttäjiä. Ehdottomasti halusin asennoista terraystävälliset ja rotista melko luonnollisen väriset. (Samalla pääsin käyttämään hukkamassoja johonkin älykkääseen.)

Rauhallinen, antaa käsitellä hyvin. Poikueen ollessa pieni (Risu on ainoa joka jäi kotiin) se kyllä nakerteli henkilökunnan sormia muistuttaakseen, ettei lapsiin kosketa ihan tuosta vaan. Ruoka uppoaa aina...

Svenja on Risun emo ja samalla sen kämppäkaveri. Omistajaa en näille vielä ole valikoinut, koska tarkoitus ei suinkaan ole että kaikki terrat ja häkit olisivat vain Rottahuoneessa, joka on tasan kolmen nuken huushollia vaikka nukkeja itsessään on tällä hetkellä ainakin kymmenen.















No ei ainakaan Svenjan kuvat ole niin huonoja kuin parilla muulla... Silti sitä ihan oikeaa laatua saa odottaa.
Päiv. 6/5/17: Uusia kuvia lisätty, taustana vaaleansininen paperi. Laatu ei ole hienoa mutta sentään parempaa kuin aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.