sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Palasokeri

Tämä olikin helppo nimetä, kerta sen värimaailma perustuu johonkin jo olemassaolevaan.

Nimi: Palasokeri
Ikä: Valmistui 9/4/17.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Neonkeltainen pinkein täplin ja tummanpunaisella iholla. Punaiset silmät.
Muuta: Yritin muovata tälle sellaisen asennon, että se nököttäisi hyvin jonkun olalla. Toteutus valitettavasti ontuu luvattoman paljon, mutta kyllä rotta olalla kestää kun varovasti laittaa ja käsittelee.

Ei selkeästi ole niin tumppu kuin nimikkonukkensa. Tämä rotta on nimittäin luonteeltaan rauhaisa ja helppo, siinä missä sen isäntä on rasittava sekä väriltään että käytökseltään.

Sokeripala -nimisen nuken nimikkorotta. Väri ja kaikki ovat suunnilleen samat, molemmat ovat jopa rexejä - ainoa selkeä ero ruumiinmuotojen ohella on se, ettei Palasokerilla ole harjaa. Periaatteessa tämän kuuluisi olla yksi Sekamelskan rotta, mutta toisaalta, en halua lokeroida jokaista peukkuria jonkun nimen alle.

Palasokerilla on jälkeläisiä ainakin Vaahdon kanssa, nimittäin "neonsiskokset", jotka muuttivat Kavelle. Älkää nyt kysykö miten kaksi rexiä tuottaa sileitä ipanoita, minä en tiedä. Ehkä Sekamelskojen genetiikka toimii eri systeemillä kuin ns. oikean väristen rottien...








Kuvattu kesällä 2019. Palasokerin väri on oikeasti näin räikeä ja silmiä käristävä...



Siinä ne ovat - Sokeripala ja Palasokeri.



Palasokeri ja Vaahto.

Tuota naarasta on ihan pirun vaikea saada näyttämään järkevältä kuvissa, kun se ei pysy pystyssä...


Ukko ja akka.

Tein näitä neonörkkejä vähän silläkin ajatuksella, että on jotain minkä kuvaamisen kanssa tapella. Noita värejä kun on hyvin vaikea saada näkymään kuvissa oikein. Lisäksi huomaan nyt että vaikka Palasokeri ei olalla hyvin pysy niin käsvarrellahan se nakottaa varsin vakaasti, mahdollisesti pehmeiden materiaalien ansiosta. (Nukke ei näytä kuvissa niin hyvin nivelletyltä kuin se oikeasti on - sain siitä hirmu dynaamisia kuvia kerran kun kuvailin valokuvatarinan!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.