lauantai 16. heinäkuuta 2016

Ranucksa

Päätinpä aloittaa taas näiden esittelyiden teon, kun ei muutakaan asiaa blogiin ole ja uusia tyyppejä on kertynyt jo liikaa.

Nimi: Ranucksa
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2016, vuoden ensimmäinen peukkuri.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Punainen mustalla iholla, silmät vaaleansiniset mustin pupillein.
Muuta: Ranucksa käynnisti muutaman asian pelkällä olemassaolollaan. Ensinnäkin, se katkaisi pitkäkestoisen taukoni peukkureiden teossa. Toiseksi, se on ensimmäinen otus 'linjassaan', joka käsittää suunnilleen samanvärisiä rottia. Lisämunuaisia linjaan ei tosin ole tämän ensimmäisen ohella kuulunut, mutta ainakin design on rajattoman yksinkertainen ja anatomisesti normaali, ja olen luonnostellut juuri tätä linjaa myös paperille aikoja sitten.

Ranucksan anatomia on surkea, mutta se selittyy juurikin sillä pitkällä tauolla jonka jälkeen tekeminen vaati hiukkasen tottumista taasen. Voi käytetyn massan koostumuksellakin olla vaikutusta, todella löröä massaa on vaikea muovata siististi (siksi mm. Spruce on enemmänkin ameeban eikä rotan näköinen).

Josko myöhemmin keksin tälle linjalle jopa jonkun kasvattajanimen... Sitä odotellessa julkaisen Ranucksan ja editoin tietoja myöhemmin kun tarvetta tulee, ei se iso homma ole. 















Kuvauksellinen se kyllä on, mikä on mielestäni hassua koska rotta on niin tusinakökkö. Vielä kun se on punainen, jota on vaikea saada näkymään kuvissa juuri oikein ja täten se on täydellinen valkotasapainovirhemittari. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.