sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Bubbly

Näissä kuvissa ei ole mitään karseaa, mutta kieltämäti pattipäällysteinen nakurotta olisi ilmiönä varoituksen arvoinen.

Nimi: Kiehautus "Bubbly"
Ikä: Aikuinen. Muovailtu kesällä 2016.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo hairless.
Väri: Laimea vaaleanpunainen punaisilla silmillä. Ääriosat hiukan kroppaa tummemmat.
Muuta: Bubbly on nimensä veroinen, se näyttää kiehuvalta kuplaläjältä. Tämän myötä se on rupisin rupirotta ikinä, koska tuota ei saa luulla turkiksi. Se ei ole edes tuplarex. Asentonsa turvin tämä on myös ensimmäinen tekemäni nakudumbo rupirotta, joka lojuu kyljellään ja on vieläpä uros, yleensä teen tuollaisia asentoja imettäville naaraille vain. Mutta esimerkiksi hellekeleillä harva jos missä häkissä tuppaa näkymään oikeasti reporankana lojuvia rottia.

En tiä, rupesin miettimään suhtautumistani näihin rupirottiin... Niissä on jotain tietynlaista outoutta. Eivät näytä kovin fiksuilta, mutta eivät vaarallisiltakaan (miksi näyttäisi...). Vähän säälittävän oloisia. Ihankuin Punaraudan lauma olisi niille ainoa tarjottu vaihtoehto, mitä laumoihin tulee. Usein se onkin, ainakin näille rupisimmille mitä olen tehnyt useita. 









Kyllä, sain sen pysymään kintuillaankin.



Noista kuvista nyt näkyy, että olen ottanut tavaksi käsitellä peukkureita puuvillahanskoin niitä kuvatessani. En halua, että massa reagoi mitenkään hikoaviin sormiini, koska se on huokoista ja eroaa mm. Cernitistä huomattavasti juurikin tunnullaan. Se ei ole muovimaista. Näppäryyshän tässä kärsii, mutta mihinkäs minulla kiire olisi kun kuvaan? Hanskojen ohella käsittelen peukkureita ja mm. poikasia tai pikkuesineitä pinseteillä. Hanskakäsi alle, ettei mitään katoa jos ote kirpoaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.