lauantai 16. heinäkuuta 2016

Kolttonen

Silloin kun tämä ei nuku isänsä Autuuden kainalossa, se lienee nimensä veroinen.

Nimi: Kolttonen
Ikä: Nuori. Muovailtu 16/5/2016.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo.
Väri: Black marble patterned (oma määritelmä, ei perustu todellisuuksiin). Käytännössä valkoinen rotta mustavalkoisella laukilla, mutta ei tuo yritä olla oikeasti laukki vaan laukin muotoinen alue joka on pohjavärinen - kuviot ovat aina valkoisia!
Muuta: Kolttonen, tuo hamsterin näköinen pikkudumbo. Sen laukki on parempi kuin yhdelläkään muulla, mutta valitettavasti se ei ole se kuvio. Kuviot ovat valkoisia, joten jos kuviota ei olisi, Kolttonen olisi kokonaan mustan ja valkoisen sekainen. Todella söpöhän tästä tuli, ja aika kuvauksellinenkin, mutta vastaavasti hankalahko kuvattava ja siksi osittain järkyttävän näköinen. Muistuttaa vähän apinaakin. Kaiken kukkuraksi sen alaselkään jäi tasainen alue, koska rotta kuivui selällään - se toimii sekä istualtaan että selällään köllien, joten tälläkin figulla on monta roolia.

Jos en näe yhtään vaivaa, kuvista tulee tällaisia. Säästin tämän vain siksi koska rotta näyttää kuvassa karmivalta.





Koomisuuksien koomisuus...







Kyl ny muuten lähti taas lapasesta tämä postausten tekeminen. En edes tarvitse tähän aivoja. Tarvitsen niitä vasta sitten, kun inspiraatio katoaa ja kirjoittelu muuttuu kaavamaiseksi (hirveästi tyyppejä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.