sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Luke

* Häiritsevyysvaroitus jälleen kerran. *

Nimi: Lukewarm "Luke"
Ikä: Vanha. Muovailtu heinäkuussa 2016.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Albiino.
Muuta: Selässä iso haava tai arpi (ja naamassakin on naarmu). Luke on tehty hetken mielijohteesta logiikalla "miksipä en tekisi kärsinyttä albiinoa, joka on vieläpä kihara?". Siitä se rotisko sitten muotoutui.

Arvelisin Luken luonteeksi liian hyvän. Se on liian kiltti, liian antautuvainen, liian rauhallinen eikä se uskalla juuri laittaa hanttiin. Se tietää, ettei se ole suotavaa olla iisi, mutta olosuhteet ja taustat ovat sen opettaneet siihen, että vain rauhallisuus vähentää kärsimystä ja täten tieteen ryöstämää aikaa sen elämästä. Tämä on myös syy siihen, miksi Lukella on selässä järkyttävä arpi, käytännössä sen ranka on ihan suora ja päältä puuttuu kaikki suojakerrokset. Mitä sille on mahdettu tehdä? Se on ollut niin kiltti otus, että tutkijat ovat voineet ronkkia rotan rankaa miten kehtaavat. Arpi ei entisöidy koskaan, oli kyse sitten henkisestä tai fyysisestä arvesta.

Kuten tuli ilmi, Luke on entinen tutkimuseläin. En tiedä mitä sille olisi tehty, mutta vaikka se pääsikin taannoin eroon kaksilahkeisista tutkijoista, on se joutunut kärsimään tieteen vuoksi edelleen liityttyään Punaraudan riveihin. Siellä Professori Harrow hyödynsi tilaisuuden ja täten ainoa syy pitää pappaa laumassa on se, että se saa ruokaa vastineeksi koerottana olemisestaan.

Tämä muistuttaa kyllä etäisesti kahta rexiä, jotka näin taannoin unessa. Siinä unessa oli myös Noksan, pieni dumborääpäle. Voin tosin epäillä että unen rexit olivat aavistuksen happamampia valkoisia ja niiden silmät olivat ehkä tummemmat kuin Lukella, eikä niillä ollut mitään määritettyä sukupuolta.











Lukea oli vaikea kuvata, kun oli valkoinen taustapaperi ja kohdekin aika epämääräinen samassa valtavärissä. En jaksanut tapella kameran kanssa ja räpsin vain kolme nopeaa otosta, kuvaan tämänkin varmasti uudelleen paremmin joskus - digijärkkärillä. Kieltämäti kyllä tykkäsin valkoisesta taustasta, kun sen oikein asetteli (teippasin hyllyn kattoon kiinni...), eikä tarvinnut ajatella muuta kuin että toivottavasti tarkennukset osuu oikein.

(Päiv. 19/11/16: Jotenkin arvasin, että kun pitää muistaa lisätä kuvia isolle kasalle rottia, joku niistä varmasti unohtuu. Tulin sitten lukeneeksi blogia muuten vaan, ja totesin, että hei, Lukelle en ole lisännyt vaikka varmasti senkin silloin kuvasin. Tungin nuo sinitaustaiset tuohon nyt sitten heti ettei jää taas muistin varaan ja myöhemmäksi...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.