lauantai 16. heinäkuuta 2016

Sormiväri

Tuosta vaaleanvioletista osuudesta tulee mieleen sormivärit, mitä pentuna aina käytettiin, siksi tämän nimi on Sormiväri. Ei mitään herkullisia ajatuksia kumpikaan, maalaan mieluiten akryyleillä tai vesiväreillä siveltimen kera...

Nimi: Fingerpaint "Sormiväri"
Ikä: Aikuinen. Muovailtu kesällä 2016.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Vaaleanvioletti kuviollinen. Iho vaaleanpunainen, silmät siniset mustin pupillein.
Muuta: Koska vaaleanvioletti on yksi inhokkiväreistäni ja sitä on vielä liikaa jäljellä, yritin keksiä sille jotain käyttöä. Päädyin kokeilemaan mahdollisimman vaaleaa sekoitusta, josta tekisi valkoisen massan kanssa kuviollisen elukan. Värieron piti olla mahdollisimman pieni, mutta kuitenkin sellainen että kuvion rajat erottuisivat. No, tämä meni kuten suunnittelinkin, tarvittiin tietynlaista kuvaamista että värit sai näkymään täysin oikein (tai ainakin lähimmäs todellisuutta).

Anatomisesti homma ei sujunutkaan niin hyvin. Rotta on melko tylsä, koska en osaa joskus keksiä asentoja ja usein tuo peruspönötyskin on OK. Eturaajoista tuli liian isot pökkelöt ja ne ovat kiinni melko ylhäällä.
Ja kuten voi todeta, rotan ilme on aika torvi. Tosin se on pikkuseikka koska harvemmin rotilla oikeasti on kovin järkevästi suuntautuneet simmut jos pupilleja katsoo, ne eivät käytä silmiään juurikaan.








Näitä tusinahemmoja aina kertyy, ja ne ovat helpoimpia postata nopeasti pois alta. Mietin kyllä, josko tekisi niin että aina odottaisi että saan jotain rumempaakin julkaisuvalmiiksi, että voin näitä siistejä laittaa niiden karmeuksien perään ihmisten simmuja säästämään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.