tiistai 9. toukokuuta 2017

Rantu

Nimi on latinaa ja tarkoittaa... oranssia väriä. Koska oranssi on tässäkin rotassa valloillaan. Kutsumanimi Rantu on muunnelma jostakin tuolta virallisen nimen seasta ja sopii siksi, kun rotalla on hännässä vihreä suiru.

Nimi: Sekamelskan Aurantius "Rantu"
Ikä/tehty: Saatu valmiiksi 4/5/17.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Oranssi jossa seassa useaa muuta väriä, turkoosi iho. Silmät mustat. Hännässä vihreää.
Muuta: Tekninen puoli. Tekoprosessi. Hyvä vai huono. Sain hyvän idean: otan jokaisesta käsillä olevasta helmimassapurkista pienen palan ja sotken niistä kasaan yhden rotan! Helpommin sanottu kuin tehty, tarvitsin kaksi purkinaukomiekierrosta riittävän massamäärän kasaamiseen. Ja hassua kyllä, tuloksena oli vain punaoranssi möykky, vaikka tungin mukaan myös neonvihreää. Turkoosi ja tummanruskea alkavat muuten myös tympiä ihonvärivaihtoehtoina, mutta parit muut silkkarit ovat liian lörössä kunnossa kyseiseen rooliin, ja järkevät realistisen ihon luomiseen tarvittavat värit ovat minulta nyt loppu...

Sen verran virreettömän oloinen otus etten tiedä millainen luonne sillä on. Hassua.

Rantu on selkeä Sekamelska - kirjaimellisestikin. Onhan siinä useaa eri väriä kokonaisuudeksi sotkettuna.











Järkkärillä.





Rantu on... No, kuvauksellinen. Sen verran, että haluan kuvata sen vielä järkkärilläkin joskus - ehkä uudelleenkin. Tosin olen todennut, että on turhaa kuvata jotain uudelleen ja uudelleen, jos hyviä kuvia on jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.