perjantai 12. toukokuuta 2017

Aben tytär

Kerrankin peukkuri, jota ei kutsuta yleisesti nimellä vaan sen mukaan, kelle se on sukua.

Nimi: Aberratio Ictus "Aben tytär"
Ikä/tehty: Nuori aikuinen. Saatu valmiiksi 4/5/17.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex. Harjallinen.
Väri: Neonoranssin ja neonvihreän sekoitus tonnikalanvärisellä iholla. Punaiset silmät ja musta harja.
Muuta: Teknisesti varsin mukiinmenevä. Tein tämän etukenoon istuma-asentoon, ja ainoastaan kankku ynnä takaraajat ovat kosketuksissa pintaan jolla rotta on, mutta silti se pysyy pystyssä. Kaatuu herkästi kyllä turvalleen. Korvienväliin laitoin pari harjahaituvaa ja suuhun törppäsin kielen. Etukäpälät ovat niin limittäin, että sain ne sahattua veitsellä periaatteessa irti toisistaan - no, ainakin voin hyödyntää tätä myöhemmin jahka keksin jonkun kuvattavan stoorin. Tassuihin voi nähkääs iskeä vaikka paperinpalasen.

Virkeä, kirpakka ja eloisa, muttei öykkäri. Viihtyy isänsä seurassa.

Aberratio Ictus on, kuten kävi ilmi, Aben tytär. Sen näkee vähän liiankin hyvin, värimaailma on erittäin yhtäläinen. (Tytär myös maastoutuu isukkinsa turkkiin hyvin, totesin tämän kun otin niistä yhteiskuvia.)

Vaikka Ictus on Aben tytär ja Abella on oranssinkellertävä naaras nimeltä Cherry, ei se ole Cherryn poikanen. Toistaiseksi en vielä ole keksinyt miksi Abella on Cherry, ja sen kanssa adoptoitu pikkupoika, ja samaan aikaan täysi-ikäinen tytär jonka emosta ei ole (vielä) tietoa. Ja on selkeää ettei likka ole ollut hollilla sinä aikana, kun rexiukko akkansa löysi ja sen kanssa elämään rupesi.

(Pakko lisätä:)
Likan eksyttyä pitkän ajan jälkeen - isoksi kasvaneena siis - takaisin isänsä luo asumaan, ei muu jengi tietenkään ollut selvillä että Abella on tuon ikäisiä poikasia olemassakaan. Jonkun kysyttyä asiasta saattoi Aben vastaus olla "She was in college..." Tykkään ajatella, että vaikka peukkurit ovatkin pelkkiä rottia, joista iso osa on jonkun lemmikkinä (tai tarkoitettu lemmikiksi), niillä on silti jokin oma pikku maailmansa siinä lemmikkielämän kyljessä. Se on absurdia eikä sitä tarvitse ottaa vakavasti. Kuten nyt tämä, että Ictus oli opiskelemassa ja siksi kauan poissa. Pitääpi mainita että jostakin syystä päähäni on iskostunut oletus, että Abe on ammatiltaan ravintoloitsija... Tiedä sitten mitä pirua tämä pentu opiskeli. Missä se opiskeli? Minkälaisia rottien koulut ovat? Miten se pääsi Rottahuoneen ulkopuolelle? Miksi? Mitä järkeä tässä koko yhteiskuntajutussa edes on?!














Ictus Aben (Delicti) seurassa.



Isin nenä on kai likainen.



Eäärg, en pääse yli tuosta kielestä! Voin nyt sanoa että on sekä teknisesti toimiva että myös kameralle kelpaava peukkuri kyseessä. Ja Abekin alkoi heti näyttämään vähemmän yrmyltä, kun on penska mukana. (Sivuhuom. näkee kans sen mitä tapahtuu kun on muutama vuosi välissä... Abe kuuluu ensimmäisiin peukkureihin ikinä, joten arvatenkin sen harja on maailman rumin. Sen tytär sitten on edes hiukan rotan näköinen ja harjakin teknisesti toimivampi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.