tiistai 9. toukokuuta 2017

Ferrari

Nimen kanssa jelppasi nettikaveri. Lisäksi mukana on se fakta, että en vain päässyt eroon siitä kun päässäni koin tämän rotan omaavan jotain yhteyttä ralliautoihin. Enkä minä edes tajua autojen päälle juurikaan...

Nimi: Sekamelskan Ferrari
Ikä/tehty: Saatu valmiiksi 4/5/17.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Neonoranssi punaisella iholla. Turkin mustat täplät ovat massan sekaan laitettuja narunpätkiä (osittain liimaisia). Silmät siniset.
Muuta: No, kehasen heti ensiksi, että Ferrari saattaa olla yksi kuvattavimmista rotistani. Yksi syy on sen väri, toinen sen asento... Herkullinen elukka. Jos tausta on sininen, asia ei ainakaan siitä pahene sitten. Ja mistä olisin arvannut, että kun kokeilun vuoksi sotken sekaan muutamia mustia narunpätkiä, osuu osa niistä juuri oikein rotan päähän - symmetrisesti poskiin ja otsalle? Ny mie kylä tykkeen. Tai no unohtakaa, miehän tunnetusti vihaan jokaista teosta jonka kasaan yskäisen. The sarkasmi.

Näyttää aika vinkeältä tyypiltä, joka keksii tylsyyksissään metkuja ja jolle ei silti voi olla vihainenkaan. Urokseksi vilkkaampi kuin keskimäärin.

Sekamelskahan tämä, jos ei jo selväksi tule pelkällä ensivilkaisulla.















Järkkäri vääristää neonvärejä, kun kontrasti ja värikylläisyys on säädetty kovalle - ja käytössä on vielä salamakin.



Kuten mainitsin jo ylempänä, Ferrari on kuvauksellinen. Mitä sitä enempää jauhamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.